O Ελληνικός ημιτελικός του BACARDÍ® Legacy 2020 ανέδειξε τους τρεις νικητές του

O Ελληνικός ημιτελικός του BACARDÍ® Legacy 2020 ανέδειξε τους τρεις νικητές του Facebook Twitter
0

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός BACARDÍ® Legacy Cocktail Competition συγκεντρώνει ορισμένους από τους κορυφαίους bartenders στον κόσμο και τους καλεί να ανταποκριθούν στην απόλυτη πρόκληση, να δημιουργήσουν ένα κλασικό cocktail με διάρκεια στο χρόνο.

Φέτος, ο ελληνικός ημιτελικός έλαβε χώρα την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, στο Privilege Athens και ανέδειξε τους τρεις πιο υποσχόμενους bartenders από την Ελλάδα.

O Ελληνικός ημιτελικός του BACARDÍ® Legacy 2020 ανέδειξε τους τρεις νικητές του Facebook Twitter

Οι μεγάλοι νικητές της ημέρας ήταν οι Alexander Steptsenko ( Odori Vermuteria Di Atene, Αθήνα), Αναστάσιος Σούνδιας ( Mr. Peacock Athens, Χαλάνδρι), Γιώργος Χρόνης ( Spitaki Cocktail Bar, Ιωάννινα).

Οι κριτές που κατέληξαν στους τρεις φιναλίστ τους διαγωνισμού ήταν οι : My-hoa Nguyen (Trade Ambassador BACARDÍ, Netherlands), Matthew Wakeford (2019 Bacardi Legacy Global Top 3 / Food & Beverage Service Manager at Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront), Χρήστος Χουσέας (Corporate Beverage Consultant at Mitsis Hotels & Beverage Consultant at Belvedere Mykonos) , όπου βαθμολόγησαν όλα τα cocktails, βασισμένοι σε κριτήρια όπως η τεχνική, η πρωτοτυπία, το άρωμα, η εφευρετικότητα και φυσικά η γεύση και το τελείωμα, όσα απαιτούνται δηλαδή, για να γίνει ένα cocktail classic, σύμφωνα με τις αρχές του BACARDÍ®.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM