Το καλοκαίρι στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen είναι απολαυστικό! Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν & τα αγαπημένα σας designer brands σας περιμένουν στον απόλυτο fashion προορισμό με ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις στις ήδη χαμηλές τιμές outlet! Από τις 8 Ιουλίου ως τις 31 Αυγούστου αποκτήστε τα καλοκαιρινά outfits των διακοπών σας επωφελούμενοι από τις απίστευτα χαμηλές τιμές.

 

Οι βόλτες στον κόσμο του στυλ και της μόδας συνεχίζονται και την Κυριακή 14 Ιουλίου, καθώς τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, δημιουργώντας την τέλεια ευκαιρία να συνδυάσετε ψώνια και διασκέδαση σε ένα μοναδικό περιβάλλον!

 

Οι εκπτώσεις συνδυάζονται άψογα με μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και παιχνιδιού για όλη την οικογένεια: Τα Little Tikes περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να απολαύσουν παιχνίδια εξερεύνησης στα παιδόσπιτα και στις τραμπάλες, παιχνίδια μπάσκετ και φυσικά βόλτες με τα αγαπημένα αυτοκινητάκια το Σάββατο 13/7 αλλά και την Κυριακή 14/7, ώρες 12:00-18.00.

 

Η παιδική διασκέδαση έχει και δεύτερο σημείο συνάντησης, στο Παιδικό Εργαστήρι του πρώτου ορόφου! Κάθε Σάββατο, από τις 11πμ. έως τις 3μμ. τα παιδιά φτιάχνουν ζωγραφιές & χειροτεχνίες με κοχύλια και χρώματα, παρέα με την εξειδικευμένη ομάδα του Myplayce!

 

Μην παραλείψετε να συνδυάσετε τις έξυπνες αγορές σας με στιγμές χαλάρωσης στα εστιατόρια και τα καφέ του εκπτωτικού χωριού για όλη την οικογένεια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr το facebook.com/McArthurGlenAthens και το instagram.com/mcarthurglenathens/.

 

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking