Απεργία την Πρωτομαγιά

Το New Wave πρωταγωνιστεί στην ελληνική πρεμιέρα XMEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Το New Wave πρωταγωνιστεί στην ελληνική πρεμιέρα XMEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ Facebook Twitter
0

To New Wave πρωταγωνίστησε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας XMEN: Ο ΜΑΥΡΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ που έγινε στην Ελλάδα στις 5 Ιουνίου του 2019, στο cinema Starcity Odeon.


Στήθηκε ένα εντυπωσιακό pop-up hair salon και με την ομάδα της Σχολής κομμωτικής Διαμαντόπουλος ανατράπηκε το look των καλεσμένων με 2 hair looks, ένα αφιερωμένο στο ανδρικό κοινό και ένα στο γυναικείο, εμπνευσμένα απὀ την ταινία XMEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ.


Τα προϊόντα New Wave ήταν σύμμαχοι των κομμωτών προσφέροντας wet & rocking υφές και διαστημικό κράτημα στα looks για να μπουν όλοι στο mood της βραδιάς!


DARK PHOENIX: Wet look hair style

Προϊόντα: Wella New Wave Boost It Volume Mousse, Wella New Wave Ultra Strong Rock & Hold Gel & Wella New Wave Rock n' Hold Hairspray

Το New Wave πρωταγωνιστεί στην ελληνική πρεμιέρα XMEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ Facebook Twitter


Tips: Σε βρεγμένα μαλλιά βάζουμε στις παλάμες μας μία μεγάλη ποσότητα από το προϊόν WELLA New Wave Boost It Volume Mousse. Με τα δάχτυλά μας τοποθετούμε το προϊόν ξεκινώντας από τους κροτάφους με φορά προς τα πίσω, κατευθύνοντας με τα δάχτυλα μας τα μαλλιά πίσω από το αυτί, προκειμένου να δημιουργηθεί η βάση του look που θέλουμε να δουλέψουμε.


Έπειτα, αφού στεγνώσουμε ελαφρά, ολοκληρώνουμε το look εφαρμόζοντας Wella New Wave Ultra Strong Rock & Hold Gel μέχρι το πίσω μέρος του αυτιού. Την ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθούμε, με την ίδια φορά, σε όλη την περίμετρο και κυρίως στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Στεγνώνουμε το υλικό για να σταθεροποιηθεί κάθε φορά που εφαρμόζουμε νέα στρώση του υλικού. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μία συμπαγής κατασκευή η οποία θα διατηρηθεί για πολλές ώρες! Τέλος, κλειδώνουμε το look με το Wella New Wave Rock n' Hold Hairspray, ψεκάζοντας από απόσταση.

DARK PHOENIX: High fade hair style

Προϊόντα: Wella New Wave Messy Matt Clay ή Wella New Wave Ultra Mess Maker Creme Gel

Το New Wave πρωταγωνιστεί στην ελληνική πρεμιέρα XMEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ Facebook Twitter


Tips: Μετά το λούσιμο, στεγνώνουμε τα μαλλιά με φορά προς τα πάνω δημιουργώντας έναν νοητό φράχτη στο στεφάνι του κεφαλιού. Έπειτα, βάζουμε στις παλάμες μας το προϊόν Wella New Wave Messy Matt Clay (για πιο ματ αποτέλεσμα) ή Ultra Strong Mess Maker Crème Gel (για πιο λαμπερό αποτέλεσμα) και με τα δάχτυλά μας τοποθετούμε το υλικό από τους κροτάφους και διαγώνια προς τα πάνω.


Στεγνώνουμε ελαφρά και συνεχίζουμε την εφαρμογή με φορά προς τα πίσω στο επάνω μέρος του κεφαλιού, ανασηκώνοντας με τα δάχτυλά μας το στεφάνι του κεφαλιού, δημιουργώντας ένα νοητό U shape στο επάνω μέρος. Για μεγαλύτερο κράτημα μπορούμε να επαναλάβουμε την διαδικασία άλλη μία φορά με προσοχή.


Extra tip: Αν θέλουμε μια πιο crunchy υφή μπορούμε να τελειοποιήσουμε το look μας ψεκάζοντας από απόσταση 10-15 εκατοστών με το New Wave Sea Salt Spray 150 ml. Η σύσταση με αλατόνερο που έχει θα δώσει την διαφορετική υφή που ζητάς.

NEW WAVE: Hero products

Sea Salt Texture Spray (150ml)

Το Sea Salt Texture σπρέι δίνει crunchy υφή για φυσικά ατημέλητο beach wave look. Η ματ υφή που αφήνει και το μέτριο κράτημά του καθιστά την τέλεια προσθήκη στην καθημερινή σου ρουτίνα.

Ultra Strong Rock & Hold Hairspray (250ml)

Το κράτημα μακράς διάρκειας καθώς και η τεχνολογία προστασίας κατά της υγρασίας που διαθέτει, επιτρέπει 24-ωρό κράτημα και μαλλιά που μπορούν να χτενιστούν αμέσως χωρίς να έχουν κολλώδη υφή. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε αμέσως να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας άμεσα και γρήγορα! Για τα πιο Rocking Stylish Looks με κράτημα!

New Wave Boost It Volume Mousse (200ml)

Ανυψώστε το στυλ σας με το New Wave Boost It Volume Mousse, το οποίο προσφέρει 24ωρo κράτημα, ενώ παράλληλα προετοιμάζει και προστατεύει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα. Η μη κολλώδης φόρμουλα αφήνει τα μαλλιά σας ανάλαφρα και λαμπερά δίνοντας τους τον όγκο που αναζητάτε.

Messy Matt Clay (75ml)

Με ἐντονο κράτημα και ματ υφή, αυτό το προϊόν είναι ειδικό για διακριτικά look. Αφήνει τα μαλλιά σας μαλακά και μπορείτε να αναδημιουργήσετε διαφορετικά στυλ ξανά και ξανά!

Ultra Strong Mess Maker Crème Gel (150ml)

Ιδανικό για χαλαρά look, με κράτημα έως και 24 ώρες. Αυτή η μοντέρνα κρεμώδης φόρμουλα επιτρέπει στα μαλλιά σας να παραμένουν μαλακά, ενώ παράλληλα δίνει δομή και στυλ στην εμφάνισή σας.

Ακολουθήστε τη WELLA στο Instagram: @wellagreece
#WellaGreece #LovefromWella #Wellagoesdark
#NewWave #ReadyToRock, #YourStyleYourWay

Το New Wave πρωταγωνιστεί στην ελληνική πρεμιέρα XMEN: Ο ΜΑΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ Facebook Twitter


@moviefansgreece @οdeongr
Hashtags: #darkphoenix

Market news
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM