ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Μια παραμυθένια βάφτιση από τα Zuccherino!

Μια παραμυθένια βάφτιση από τα Zuccherino! Facebook Twitter
0

Η βάπτιση, αποτελεί την πρώτη επίσημη εμφάνιση ενός παιδιού και πρέπει να είναι ξεχωριστή και παραμυθένια. Όπως σε όλα τα παραμύθια, αυτά που χρειάζονται είναι ένα όμορφο σκηνικό, μία γλυκιά ιστορία και πολλή φαντασία. Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino διαθέτουν και τα τρία και είναι εδώ για να δημιουργήσουν μία ημέρα που θα μείνει αξέχαστη.

Μια παραμυθένια βάφτιση από τα Zuccherino! Facebook Twitter

Πολύχρωμα και χαρούμενα τα standard & custom-made candy bar Zuccherino θα κάνουν γονείς και καλεσμένους να νιώσουν και πάλι παιδιά. Όλες οι λεπτομέρειες μπορούν να προσαρμοστούν στα χρώματα της διακόσμησης, στο concept και στο θέμα επιλογής του καθενός. Χειροποίητα μπισκότα, cupcakes, γεμιστά donuts, πολύχρωμα popcakes, macarons, γλειφιτζούρια, δροσερή λεμονάδα και βυσινάδα και φυσικά γλυκά σε διάφορες γεύσεις, θα κάνουν και τους πιο επιλεκτικούς να τα δοκιμάσουν όλα!

Όσο για τους λάτρεις του παγωτού, είναι σίγουρο ότι τα καροτσάκια παγωτού Zuccherino, γεμάτα με τις αγαπημένες γεύσεις παγωτό  θα εντυπωσιάσουν.

Μια παραμυθένια βάφτιση από τα Zuccherino! Facebook Twitter

Για όσους θέλπουν να περιποιηθούν λίγο παραπάνω τους καλεσμένους τους, υπάρχει η δυνατότητα να συνδυαστεί το candy bar ή το καρότσι παγωτού με ένα λαχταριστό finger food buffet. Χαμπουργκεράκια, κρουασανάκια με μοτσαρέλα & ντομάτα, mini hot dog, rolls και πολλές ακόμα λιχουδιές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις των ζαχαροπλαστείων.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς και την custom-made τούρτα, γιατί εκείνη είναι που περιμένουν όλοι για να γιορτάσουν.

Μια παραμυθένια βάφτιση από τα Zuccherino! Facebook Twitter

Και αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα το θέμα της βάπτισης, τόσο το καλύτερο. Οι άνθρωποι των Zuccherino σας περιμένουν με πολλή έμπνευση, χαμόγελο και φαντασία για να βρείτε μαζί το θέμα που σας ταιριάζει και να οργανώσουν αυτή τη μέρα ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί.

ZUCCHERINO
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο, T. 210 98 45 238, 210 98 30 869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, T. Π. Φάληρο 210 98 30 049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν. Σμύρνης, T. 210 93 57 590
Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι,T 210 32 13 015

 

Facebook
Instagram

 

Market news
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM