Μέχρι σήμερα η τάση στον καφέ ήταν οι μονοποικιλιακοί καφέδες από διάφορες χώρες. Τώρα τα Coffee Lab παρουσιάζουν έναν premium καφέ ο οποίος προέρχεται από μία μονάχα χώρα και συγκεκριμένα την Κολομβία!

 

Μία μονάχα φάρμα, η ειδυλλιακή El Poema, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 1400μ, αποτελεί τη γενέτειρα της ποικιλίας Caturra την οποία μπορούμε όλοι πλέον να απολαύσουμε σε 3 διαφορετικές επεξεργασίες:

 

Natural – Κατά την οποία οι κόκκοι καφέ στεγνώνουν φυσικά στον ήλιο προσφέροντας του δυνατό σώμα και γλυκόπιοτη γεύση


Honey – Μια παραδοσιακή τεχνική κατά την οποία οι κόκκοι προτού απλωθούν στον ήλιο ξεφλουδίζονται με αποτέλεσμα τα σάκχαρά τους να προσφέρουν ένα ισορροπημένο σώμα με επίγευση μελιού


Washed – Στη συγκεκριμένη επεξεργασία, οι κόκκοι βυθίζονται για 48-72 ώρες σε δεξαμενές νερού, χαρίζοντας τους μέτριο σώμα και ελαφριά οξύτητα εσπεριδοειδών

 

 

 

Το Coffee Lab κατάφερε να κατακτήσει ξανά την πρωτιά και το γιόρτασε με μία παρουσίαση στην οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Coffee Lab Στέλιος Ρουμελιώτης, σύστησε σε franchisees, συνεργάτες αλλά και σε πρόσωπα της showbiz, την special edition ποικιλία Colombia!

 

Θανάσης Βισκαδουράκης
Θανάσης Βισκαδουράκης

 

Για την παρουσίαση στήθηκε ένα σκηνικό που θύμιζε τη φάρμα El Poema στο οποίο ο ίδιος ο κος Στέλιος Ρουμελιώτης έδειξε το ταξίδι του καφέ από το χωράφι, σε ένα κατάστημα Coffee Lab. Στο πλευρό του ήταν και ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος έδωσε το δικό του... salsa ρυθμό στη βραδιά. Οι καλεσμένοι έφυγαν με συλλεκτικά Panama hats, ζωγραφισμένα δια χειρός Βασίλη Μιχόπουλου.

 

Νόνη Δούνια, Στέλιος Ρουμελιώτης, Σμαρώ Αρβανίτη, Κυριάκος Μουρατίδης
Νόνη Δούνια, Στέλιος Ρουμελιώτης, Σμαρώ Αρβανίτη, Κυριάκος Μουρατίδης

 

Η νέα ποικιλία είναι πλέον στα coffee points της Coffee Lab και σας περιμένει για να σας ταξιδέψει με τρεις διαφορετικούς, γευστικούς τρόπους στην μαγευτική Κολομβία!

Γιώργος Μανίκας
Γιώργος Μανίκας

 

Ελισάβετ Μακρή, Στέλιος Ρουμελιώτης, Σμαρώ Αρβανίτη, Τζον Καγιούλης
Ελισάβετ Μακρή, Στέλιος Ρουμελιώτης, Σμαρώ Αρβανίτη, Τζον Καγιούλης

 

Κώστας Κοκκινάκης
Κώστας Κοκκινάκης

 

Βίκυ Κάβουρα
Βίκυ Κάβουρα