Όταν δύο αγαπημένα brands ενώνουν τις δυνάμεις τους το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εκρηκτικά εντυπωσιακό! Η Coca-Cola Zero με αφορμή τη νέα, παγκόσμια συνεργασία της με τα studios της Marvel, υποδέχεται 6 μοναδικές συλλεκτικές συσκευασίες, εμπνευσμένες από τους αγαπημένους super ήρωες των Avengers, Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Captain Marvel & Black Widow και έρχεται να μας χαρίσει ηρωικές στιγμές απόλαυσης! Παράλληλα, μέσω ενός μοναδικού διαγωνισμού, η Coca-Cola Zero έδωσε την ευκαιρία σε 50 τυχερούς Coke fans να παρευρεθούν στην avant premier της ταινίας των studios της Marvel Avengers: Endgame στις 24 Απριλίου, και να απολαύσουν αυτό το κινηματογραφικό «φαινόμενο»!


Για την πρεμιέρα της ταινίας (που αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ εισιτηρίων) η Coca-Cola Ζero φρόντισε να χαρίσει μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους fans λίγες ώρες πριν την έναρξη. Μέσα από την επίσημη σελίδα της Coca-Cola στο Facebook, 50 τυχεροί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι την αποκλειστική προβολή στα Village Cinemas στο Μαρούσι, την Τετάρτη 24 Απριλίου. Pop corn, Avengers και παγωμένη Coca-Cola ήταν τα βασικά στοιχεία εκείνης της ημέρας, ενώ μοναδικές εκπλήξεις περίμεναν όλους όσους παραβρέθηκαν.

 

 
 
 
 
 
 


Και μην ξεχνάτε! Από εδώ και πέρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αγαπημένη σας Coca-Cola Zero στα νέα εντυπωσιακά κουτάκια με τους εμβληματικούς Avengers! Ανακαλύψτε τις νέες συλλεκτικές συσκευασίες και αφήστε τους, Iron Man, Thor, Hulk, Captain America, Captain Marvel και Black Widow να σας ταξιδέψουν σε νέες Coke περιπέτειες!