Για εκείνες τις στιγμές που χρειάζεσαι κάτι γρήγορο για να νοστιμίσει το φαγητό σου, οι νέες σάλτσες τομάτας ΚΥΚΝΟΣ είναι η λύση που πρέπει να έχεις στην κουζίνα σου.

 

Όποιο ζυμαρικό, ρύζι, κρέας, θαλασσινό ή ζύμη κι αν ετοιμάζεις, η γεύση του απογειώνεται με την επιλογή κάποιας από τις σάλτσες ΚΥΚΝΟΣ που θέλουν απλώς 2-3 λεπτά ζέσταμα.

 

Τόσο απλά και τόσο φυσικά! Γιατί η σύστασή τους δεν περιλαμβάνει ζάχαρη, μόνο σταφυλοχυμό που έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και έλαιο που είναι 100% έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

 

Οι πιστοποιημένες ντομάτες από τον κάμπο της Ηλείας, χωρίς κατάλοιπα βλαβερών για την υγεία χημικών και λιπασμάτων, γίνονται η βάση πάνω στην οποία δημιουργούνται, υπό τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, τρεις εξαιρετικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας: πικάντικη πιπερίτσα και σκόρδο, φέτα και ελληνική ρίγανη, μανιτάρια και μαϊντανός.

 

Η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών και η γεύση κάθε συνταγής είναι αυτή που φέρνει τις σάλτσες ΚΥΚΝΟΣ πρώτες στη λίστα με τα καθημερινά σου ψώνια και τις κάνει το απόλυτο μυστικό επιτυχίας στην κουζίνα σου.