ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Throwback στα 90s με τα νέα sneakers της Mizuno

Throwback στα 90s με τα νέα sneakers της Mizuno Facebook Twitter
0

Μετά από μια χρονιά γεμάτη Limited editions και immediate sold outs τα sneakers της Mizuno «προσγειώνονται» στα πιο premium sneaker stores παγκοσμίως με τη συλλογή 90s Athletic και μια σειρά από events σε όλη την Ευρώπη, αρχίζοντας από 16 Φεβρουαρίου.

Η σειρά 90sAthletic είναι μια γέφυρα ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν: είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικής του σήμερα αλλά έχει τις βάσεις της στην μοναδική αισθητική των 90s. Ειδικά η τελευταία 10ετία βρήκε την Mizuno να κυριαρχεί στον αθλητισμό μέσω συνεργασιών με κορυφαίους αθλητές και μέσω της συνεχούς εξέλιξης στον τομέα των τεχνολογιών που εφαρμόζει στα προϊόντα της. Η συλλογή αυτή είναι ένα love letter σε αυτά τα χρόνια που συνδυάζει το πολυαγαπημένο μοντέλο WaveRider με τα πιο χαρακτηριστικά prints και patterns της συλλογής ρούχων της εταιρείας.

Follow the hashtags #mizunorbline #waverider #90sfushion #90sathletic

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM