Το συνδρομητικό κανάλι FOX και ο ΟΤΕ ΤV διοργάνωσαν με τεράστια επιτυχία την αποκλειστική προβολή του πρώτου επεισοδίου του 2ου κύκλου της σειράς σε ένα  εναλλακτικό event εμπνευσμένο από τη  διάσημη σειρά.

 

Η FOX International Channels Greece σε συνεργασία με τον ΟΤΕ ΤV, διοργάνωσαν ένα πρωτότυπο και διαδραστικό event λίγο πριν την πρεμιέρα του 2ου κύκλου του American Horror Story: Asylum στο συνδρομητικό κανάλι FOX, που προβάλλεται στον OTE TV, καθώς και ένα μοναδικό after party σε έναν χώρο βιομηχανικής αισθητικής στο Γκάζι, με αφορμή την προώθηση της σειράς με τις 17 υποψηφιότητες για βραβεία EMMY, που κάνει πρεμιέρα στο  FOX στις 18 Νοεμβρίου.

 

Η βραδιά, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, και η πληθώρα των καλεσμένων έζησαν τον απόλυτο τρόμο χάρη στην προβολή του 1ου επεισοδίου του πολυαναμενόμενου American Horror Story: Asylum. Οι προσκεκλημένοι της FOX και του OTE TV, μαζί με τους τυχερούς συνδρομητές του OTE TV που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις μέσω ειδικού διαγωνισμού. απόλαυσαν πρώτοι ένα πραγματικά ιδιαίτερο happening. Οι εμβληματικοί χαρακτήρες του American Horror Story: Asylum έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον εντυπωσιακό χώρο που είχε μεταμορφωθεί ώστε να παραπέμπει κυριολεκτικά σε άσυλο εμπνευσμένο από τη σειρά, ενώ η προβολή του πρώτου επεισοδίου άφησε τους θεατές να ανυπομονούν για τη συνέχεια, που θα προβάλλεται αποκλειστικά στο FOX 18.11.12  και κάθε Κυριακή στις 23.20μμ.

 

Προσκεκλημένοι από το χώρο του θεάματος, τα ΜΜΕ, επιχειρηματίες και fans του FOX και του OTE TV που παρευρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφτούν και την ειδική έκθεση φωτογραφίας με καλλιτεχνικές φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της σειράς. Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε με το πάρτι που ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος της προβολής, υπό τους ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής σε συνδυασμό με χαρακτηριστικές διαδραστικές εικόνες επηρεασμένες από την ατμόσφαιρα της σειράς.

 

Ο νέος κύκλος του "American Horror Story" συνεχίζει να εξερευνά το μοντέρνο είδος τρόμου, με όχημα μια εντελώς νέα ιστορία και πλοκή, νέους χαρακτήρες και νέο τίτλο: "American Horror Story: Asylum". Η πολυβραβευμένη Jessica Lange επιστρέφει ως μια καλόγρια που επιβλέπει τις εργασίες στο άσυλο και μια λεπτομέρεια σαν αυτή μπορεί να είναι και από μόνη της αρκετή για να ανεβάσει κατακόρυφα τη δημοτικότητα της σειράς. Το "American Horror Story" εξαργυρώνει τη φήμη του με ρεκόρ στα ποσοστά τηλεθέασης για το δίκτυο FOX παγκοσμίως, σπάζοντας και δεύτερο ρεκόρ με τις περισσότερες υποψηφιότητες για Emmyαπό κάθε άλλη σειρά στην ιστορία της Αμερικανικής καλωδιακής τηλεόρασης.

 

American Horror Story: Asylum

18 Νοεμβρίουστις 23:20 στο FOX