Είναι κοινό μυστικό ότι η πλατφόρμα της Uber, το Uber app., άλλαξε τις συνήθειές μας. Για την ακρίβεια άλλαξε τον τρόπο που μετακινούμαστε στην πόλη.

 

Η ευκολία, η ασφάλεια, η ποιότητα και η οικονομία ήταν βασικά κριτήρια που οδήγησαν στην αλλαγή αυτή.

 

Υπάρχουν ωστόσο οκτώ συγκεκριμένοι λόγοι που μία... γυναίκα επιλέγει Uber. Και για όσες το κάνουν ήδη είναι και προφανείς.

 

1. Ξέρεις εκ των προτέρων ποιος θα είναι ο οδηγός σου. Βλέπεις τις αξιολογήσεις του και μπορείς μάλιστα να επικοινωνήσεις μαζί του.

 

2. Δε χρειάζεται να περιμένεις στη μέση του δρόμου. Το αυτοκίνητο θα έρθει ακριβώς στο σημείο που θα έχεις υποδείξει.

 

3. Μπορείς να βαθμολογήσεις τον οδηγό, ανάλογα με την εμπειρία σου. Η αξιολόγηση αποτελεί εχέγγυο ποιότητας και ασφάλειας της υπηρεσίας.

 

 
 

 

4. Κάθε αρνητική εμπειρία ή κάθε ζήτημα που σχετίζεται με τη μετακίνησή σου ή και τον ίδιο τον οδηγό, μπορείς να την αναφέρεις με ένα απλό... κλικ.

 

5. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις μαζί σου μετρητά. Μπορείς να επιλέξεις και ηλεκτρονική μέθοδο πληρωμής, χρεώνοντας την κάρτα σου.

 

Κι αν όλα τα παραπάνω σχετίζονται με την ασφάλεια και την ποιότητα της εμπειρίας Uber, υπάρχουν και κάποια ακόμα που σίγουρα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.

 

6. Δε χρειάζεται να μεταφέρεις αποσκευές ή βαριές τσάντες. Ο οδηγός σου θα το κάνει για σένα.

 

7. Κωδικός ψηλά τακούνια: Με Uber δε χρειάζεται να περπατήσεις. Ο οδηγός θα σε πάρει από το σημείο που θα του πεις και θα σε αφήσει ακριβώς έξω από τον προορισμό σου.

 

8. Έχεις άνεση χρόνου για ένα τελευταίο check πριν φύγεις απ' το σπίτι. Με την εφαρμογή της Uber, βλέπεις την πορεία του αυτοκινήτου και του οδηγού σου προς το σημείο που έχεις υποδείξει. Πάντα υπάρχουν λίγα λεπτά (λίγα όμως...) για μια γρήγορη τελευταία ματιά πριν κλειδώσεις την πόρτα βγαίνοντας. Για να βρεις π.χ. τα κλειδιά σου και να τσεκάρεις στα γρήγορα την τσάντα σου.