Όταν ο  γύρος η πιο αγαπημένη γεύση των Ελλήνων μπαίνει στο Μενού της Pizza Fan της πιο δημοφιλούς αλυσίδας, δεν περιμένεις τίποτα λιγότερο από έναν "άπαιχτο γύρο"… και είναι γεγονός. 

Κλασικός ξεροψημένος αλλά και ζουμερός ο χοιρινός γύρος των 3 πιάτων της Pizza Fan θυμίζει τις παλιές καλές εποχές και όπως πάντα κάτι καινούργιο: ΓυροBurger που δίνει στο Burger μια γεύση σαν την νίκη της εθνικής μας ενάντια στην Αμερική στο μπάσκετ και ΓυροClub που ενώνει 2 κόσμους, ανατολή και δύση.

Φυσικά μπορείτε να μείνετε παραδοσιακοί και να βυθιστείτε στην κόλαση της Γυροβολιάς τη κλασικής μερίδας γύρου με πίτα και ντοματοκρόμιον.

Τελευταία, αλλά όχι στη γεύση, είναι τα Κεμπαπάκια από Αρνί - Μοσχάρι που σπάνια βρίσκεις πια, με μεστή  γεύση ζημιά. Η μερίδα των 10 τεμαχίων με πίτα, πατάτες και ντοματοκρόμιον, δύσκολα την καταφέρνει ένα άτομο και στο τέλος θέλει κι΄άλλη (αυτό είναι πράγματι ζημιά).

 

Η PIZZA FAN είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του pizza delivery από το 1996,  αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα,  που εξυπηρετεί από 63 καταστήματα 685 περιοχές.

Με βασικό άξονα τον πελάτη η PIZZA FAN από την αρχή της λειτουργίας της έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών του. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται και ελέγχονται ποιοτικά καθημερινώς. Είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά. Οι γεύσεις της είναι πλέον από τις πιο αγαπημένες στην Ελλάδα και η PIZZA FAN πιστή στον πρωταρχικό της στόχο βρίσκεται κοντά σ' όλους αυτούς που την προτιμούν, πραγματοποιώντας χορηγίες σε σχολεία,  αθλητικούς συλλόγους,  κοινωνικούς φορείς κ.α. παρέχοντας τους το βασικό της προϊόν που είναι το καλό φαγητό σε 10.000  εκδηλώσεις μέχρι τώρα.

 

www.pizzafan.gr