Γεννημένος από γονείς κομμωτές, ο Θοδωρής Σταυρόπουλος έχει δει το κομμωτήριο να παίρνει πολλές μορφές μέχρι να φτάσει στη σημερινή.

 

Το κουρείο ήταν ανέκαθεν ένας χώρος καθαρά για άντρες μέχρι τα τέλη του 70'. Οι άντρες λόγω της μόδας των εποχών, αλλά ίσως και λόγω του ότι ήθελαν να έρθουν πιο κοντά στις γυναίκες, άρχισαν να πηγαίνουν στα κομμωτήρια. Οι εποχές όμως άλλαξαν και οι άντρες ένιωσαν την ανάγκη να επιστρέψουν σε ένα περιβάλλον που προσέφερε παραδοσιακή περιποίηση, ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθαν πιο άνετα να μιλήσουν για πιο αντρικά θέματα όπως η πολιτική, ο αθλητισμός κλπ.

 

 

 

Οι υπηρεσίες της αντρικής περιποίησης, όπως ένα απλό κούρεμα, ένα παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα, ζεστές πετσέτες αγγλικού τύπου για την ενυδάτωση του προσώπου, όπως επίσης και η περιποίηση στο μούσι, δε χρειάζεται να είναι πολλές αλλά ποιοτικές! Στο Βlack is White έχοντας οδηγό την πολυετή εμπειρία πάνω στη προσωπολογία, τα κουρέματα και η περιποίηση στο μούσι γίνονται με βάση το τι ταιριάζει στον καθένα ανάλογα με το σχήμα του προσώπου και του κεφαλιού του. Κύριο μέλημά μας είναι η κατανόηση του τι θέλει ο άντρας που θα εμπιστευτεί τον εαυτό του στα χέρια της ομάδας και η υλοποίηση της επιθυμίας του.

 

 


Στο Black is White θα σας λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με πολλούς αστικούς μύθους που περιβάλλουν την αντρική περιποίηση και την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής. Και μια συμβουλή προς όλους: μην αγχώνεστε για "τρίχες" αφήστε το Black is White να σηκώσει το βάρος της εμφάνισης σας.


Λαρίσης 48, Αθήνα
21 0698 0075