Στο "Wonder Wheel" και οι τέσσερις βασικοί χαρακτήρες είναι βασανισμένοι και... εμφανώς νευρωτικοί: H Τζίνι (Oυίνσλετ) είναι μία παραμελημένη από το σύζυγό της γυναίκα με ανεκπλήρωτα όνειρα για μια καριέρα στον κινηματογράφο και το τραγούδι, που τώρα πλέον εργάζεται σε ένα εστιατόριο-καφέ. Ο σύζυγός της Τζίνι, o Χάμπτι (Μπελούσι), έχει στο ιστορικό του έναν προηγούμενο γάμο, καρπός του οποίου είναι η Καρολάινα (Τεμπλ) που εμφανίζεται στο σπιτικό τους μετά από χρόνια απουσίας, προς αναζήτηση κρησφύγετου από τους γκάνγκστερς που την καταδιώκουν.

 

 


Προκειμένου η Τζίνι να μην το χάσει τελείως, αρχίζει να απατά το σύζυγό της με τον Μίκι (Τίμπερλεϊκ), ένα νεαρό ναυαγοσώστη που ονειρεύεται να γίνει θεατρικός συγγραφέας – πιθανό γι' αυτό ο Γούντι Άλεν να έδωσε την τιμή σε αυτόν τον χαρακτήρα να είναι και ο αφηγητής της ταινίας. Τίποτα όμως δε μένει μελαγχολικό για πολύ... Η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα και με ένταση ταινίας τρόμου σχεδόν, όταν στη μυστική σχέση Μίκι-Τζίνι θα μπλεχτεί η Καρολάινα... και τότε είναι που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για τη Τζίνι και όλα θα ανατραπούν.

 

 


Ο Γούντι Άλεν μάς δίνει για άλλη μια φορά ένα αριστοτεχνικό φλογερό δράμα, στο οποίο εξερευνά τα απόκρυφα της γυναικείας φύσης.

 

Δείτε το trailer:

 

Στους κινηματογράφους από την Odeon