2 Χρόνια εμπιστοσύνης & ποιότητας! Η Gourmesso Hellas εισήλθε στην ελληνική αγορά το 2015, προσφέροντας μια εναλλακτική επιλογή για κάψουλες καφέ, συμβατές με συστήματα Nespresso®*. Γρήγορα άρχισε να κερδίζει την εμπιστοσύνη στην αγορά,  συνδυάζοντας προσιτές τιμές χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και σήμερα γιορτάζει μαζί μας 2 χρόνια επιτυχίας & αξιοπιστίας!

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάψουλες καφέ, κατασκευασμένες από λιπασματοποιημένα υλικά και όχι πλαστικές

 

Γιατί ξεχωρίζει η Gourmesso Hellas;

Γιατί διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές με ποικιλίες για κάψουλες espresso στην Ελληνική αγορά.Με 15 ποικιλίες, προσφέρει πολλαπλές επιλογές για να ικανοποιηθούν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα για τους λάτρεις του καφέ. Συγκεκριμένα διαθέτει 2 ποικιλίες Loungo, 5 ποικιλίες Εspresso, 1 ποικιλία Decafeine και 7 ποικιλίες Γεύσεων. Η κλίμακα εντάσεως του καφέ ανέρχεται από 3/10 εώς 10/10. Η Gourmesso Hellas έχει δημιουργήσει επίσης εκπτωτικά πακέτα με δωρεάν μεταφορικά όπου συνδυάζονται διάφορες ποικιλίες για μια πρώτη & γρήγορη γνωριμία με όσους επισκέπτονται για πρώτη φορά και όχι μόνο το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

 

 

 

Όλες οι κάψουλες περιέχουν καφέ από εκλεκτούς κόκκους Arabica& Robusta, προερχόμενοι από παραδοσιακές χώρες παραγωγής καφέ παγκοσμίως όπως, η Κόστα Ρίκα, το Μεξικό, η Κολομβία, η Αιθιοπία, η Ινδία, το Βιετνάμ και το Περού. Όλες οι ποικιλίες καφέ της Gourmesso Hellas φέρουν την πιστοποίηση Fairtrade ή Δίκαιου Εμπορίου όπως είναι και η ελληνική σημασία της λέξης. Την πιστοποίηση Fairtrade λαμβάνουν μόνο προϊόντα που πληρούν 100% τα κριτήρια του δίκαιου εμπορίου, όπως η δίκαιη και σταθερή συνεργασία μεταξύ εμπόρων, διανομέων και μικροπαραγωγών, η επαγγελματική υγεία και ασφάλεια, η ελαχιστοποίηση της εκμετάλλευσης, η απαγόρευση της παράνομης παιδικής εργασίας και η φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή. Με οικολογική συνείδηση η Gourmesso Hellas χρησιμοποιεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάψουλες κατασκευασμένες από  λιπασματοποιημένα υλικά και όχι πλαστικές!

 

 

 

Ένας από τους πιο βασικούς λόγους επιτυχίας της Gourmesso Hellas είναι η 100% συμβατότητα και ομαλή ροή του καφέ με όλες τις ελεγμένες μηχανές, συστήματος Nespresso®*. Έχοντας ρίξει μεγάλο βάρος στην άριστη συμβατότητα, όλες οι κάψουλες καφέ της Gourmesso Hellas ελέγχονται κατά την διάρκεια της επεξεργασίας του καφέ, από κάθε συμβατό μοντέλο συστήματος Nespresso®*. Κάθε νέο μοντέλο της αγοράς ελέγχεται και εφόσον περάσει επιτυχώς τον έλεγχο, προσθέτεται στην επίσημη λίστα των συμβατών μοντέλων με τις κάψουλες της Gourmesso Hellas.

 

Η Gourmesso Hellas μέσα από ένα σύγχρονο e-shop www.gourmessohellas.gr”, προσφέρει μια άριστη και απόλυτα φιλική Εμπειρία Πελατών (Customer Experience), Με εύκολη πλοήγηση στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και σε συνδυασμό με την λεπτομερής περιγραφή για κάθε προϊόν της, η Gourmesso Hellas κάνει την δημιουργία και ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας μια απλή και γρήγορη υπόθεση. Η ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας γίνεται με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας διάφορες μοντέρνες μεθόδους πληρωμών όπως PayPal, πιστωτικές κάρτες και πληρωμές μέσω i-banking ή τραπεζικής κατάθεσης . Σε συνεργασία με την ACS Courier, προσφέρει γρήγορη αποστολή των πακέτων και για παραγγελίες από 35€ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν! Το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (Customer Service) είναι πάντα άμεσα διαθέσιμο να βοηθήσει και να συμβουλεύσει τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος της Gourmesso Hellas,

 

Μάθετε περισσότερα εδώ:

e-shop: www.gourmessohellas.gr

facebook: https://www.facebook.com/gourmessohellas/

e-mail: [email protected]

 

 

* Το εμπορικό σήμα της Nespresso®* HellasS.A., Nestle® HellasS.A. και των εν λόγω θυγατρικών της εταιρειών, δεν ανήκει στην GourmessoHellas.