Το Vellios School of Art, που ξεκινάει φέτος το δικό του ταξίδι με πολλές υποσχέσεις πλαισιωμένο από ανθρώπους που αφιέρωσαν τον εαυτό τους στην Τέχνη και τον Πολιτισμό, οργάνωσε συνάντηση γνωριμίας με το κοινό στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.
Παραβρέθηκαν εκτός των άλλων τα μέλη της Ακαδημαϊκής επιτροπής που την απαρτίζουν μεγάλα ονόματα της τέχνης όπως ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο Βλάσσης Βέλλιος, ο Τάκης Κατσουλίδης και ο Γιάννης Τσεκλένης και πολλοί καλλιτέχνες, επιστήμονες, μέλη του ακαδημαϊκού προσωπικού, σπουδαστές, γονείς και φίλοι.

Προηγήθηκε παρουσίαση του Ακαδημαϊκού προσωπικού της νέας σχολής, ενώ στην συνέχεια καλεσμένοι ομιλητές μοιράστηκαν την εμπειρία τους και ανέλυσαν τις σύγχρονες απαιτήσεις της τέχνης από την σκοπιά του σημερινού καλλιτέχνη. Ακολουθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και διάλογος με το κοινό.
Τα προγράμματα σπουδών του Vellios School of Art, διαμορφωμένα με σχολαστικό τρόπο και ανοιχτή ματιά αποτέλούν μια νέα ποιοτική πρόταση σπουδών, απόσταγμα της μακρόχρονης πείρας των διοικούντων στο χώρο της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και της διαρκούς παρακολούθησης των εξελίξεων των Τεχνών, των νέων τάσεων, των νέων υλικών, των καινούριων εφαρμογών και των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς εργασίας.

Οι επιλεγμένοι καθηγητές είναι όλοι τους ενεργοί καλλιτέχνες και επιστήμονες με εξαιρετικές σπουδές όχι μόνο στο πρώτο πτυχίο αλλά και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Τα ΠρογράμματαΣπουδών, είναι:

Mixed Media Fine Arts / Ζωγραφική και Εφαρμογές
Graphic Design / Γραφιστική
Interior Design / Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων
Visual Merchandising / Διακόσμηση Βιτρινών & Επαγγελματικών Χώρων
Comic
s - Cartoon
3D Animation
Fashion Desig
n

 

www.velliosschoolofart.gr