Η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ κοντά στους Έλληνες παραγωγούς

Η ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ κοντά στους Έλληνες παραγωγούς Facebook Twitter
0

Η Μαρινόπουλος συνεχίζει τη διαδρομή της στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Προγράμματος Καινοτομίας Ελληνικού Προϊόντος, μια δράση που ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι και φιλοδοξεί να αναδείξει τον πλούτο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της ελληνικής γης.

Με αυτή την πρωτοποριακή ενέργεια, η εταιρία επιθυμεί να μεταφέρει το μήνυμα της έμπρακτης υποστήριξης στα ελληνικά προϊόντα, τα οποία ήδη κυριαρχούν στα ράφια της,. Τα συστήνει στους καταναλωτές, αναδεικνύει τους προμηθευτές που τα παράγουν και τα προσφέρει στις καλύτερες τιμές της αγοράς μέσα από τα καταστήματα του δικτύου της.

Η Μαρινόπουλος, ως αμιγώς ελληνική εταιρία, συνεργάζεται ήδη με περισσότερους από 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της προϊόντα που είναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.

Συγχρόνως, η Μαρινόπουλος στηρίζει την επιχειρηματικότητα, με έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό καινοτομίας που αναζητά επαναστατικά προϊόντα σε όλη τη χώρα και δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους εμπνευστούν κάτι διαφορετικό να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της για έξι μήνες.

Ο πρώτος σταθμός της περιήγησης της Μαρινόπουλος στα ντόπια προϊόντα ήταν στην πόλη των Σερρών τον περασμένο Ιούλιο. Ο νέος προορισμός είναι η Περιφέρεια της Πελοποννήσου, με κεντρική φιλοσοφία την ανάδειξη όχι μόνο των ελληνικών προϊόντων, αλλά και των παραγωγών που τα δημιουργούν με μεράκι και αγάπη. Από 24 Σεπτεμβρίου έως και 6 Οκτωβρίου, όλα τα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express της Περιφέρειας, προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στα τοπικά προϊόντα, είτε επώνυμα, είτε ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, αναδεικνύοντας τον τοπικό χαρακτήρα και την παράδοση της περιοχής.

Επόμενοι σταθμοί του προγράμματος είναι ο Βόλος και η Λάρισα και στη συνέχεια το Ηράκλειο και τα Χανιά. Το Πρόγραμμα θα συνεχιστεί στα Ιωάννινα, στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και της Θράκης για να καταλήξει στην Αττική.

«Μέσω των συγκεκριμένων ενεργειών φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματα των ελληνικών προϊόντων και τους παραγωγούς που τα δημιουργούν. Συγχρόνως ενημερώνουμε τους καταναλωτές για την προέλευση και την ποιότητά τους. Τα ελληνικά προϊόντα είναι για εμάς ιδιαίτερα γιατί περιέχουν τη γεύση και το άρωμα της ελληνικής γης, το μεράκι και τον κόπο των Ελλήνων παραγωγών που, κόντρα στις αντιξοότητες της εποχής, εργάζονται με αφοσίωση και αγάπη» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρινόπουλος, κ. Jerome Loubere.

Παρουσία της Μαρινόπουλος στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο, η Μαρινόπουλος διαθέτει 4 υπερμάρκετ Carrefour, 26 σουπερμάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος, 19 καταστήματα ευκολίας Carrefour Express και 11 καταστήματα franchise υπό την επωνυμία Carrefour Express.

Στα παραπάνω καταστήματα απασχολούνται συνολικά 1.139 άνθρωποι.

Η Μαρινόπουλος συνεργάζεται με 77 ελληνικές εταιρίες και παραγωγούς της περιοχής. Μέσα από το δίκτυο των 800 καταστημάτων της ανά τη χώρα η Μαρινόπουλος διανέμει 484 κωδικούς επώνυμων προϊόντων και 80 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour με προέλευση από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM