Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο σε συνεργασία με την εκπτωτική ιστοσελίδα www.cheapis.gr - που πάντα μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τις ψυχαγωγικές προτάσεις της για όλη την οικογένεια – προσφέρουν 50% έκπτωση στη τιμή εισόδου σε παιδιά και ενήλικες που ξεκινάει από 5,50 ευρώ! Μια εκπληκτική προσφορά για μια αξέχαστη περιπέτεια στον κόσμο 2.000 ζώων, από όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης!

 

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τα ζώα, να τα σέβονται, εκπαιδεύονται και γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να τα προστατεύουν - ώστε να μπορέσουμε να συνυπάρξουμε αρμονικά όλοι σε αυτό τον πλανήτη. Ψυχαγωγικός, αλλά, συνάμα και εκπαιδευτικός ο ρόλος του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου!

 

Λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, μαϊμούδες, τίγρεις, αρκούδες, πιγκουίνοι, παπαγάλοι, ρινόκεροι, τροπικά πτηνά και άλλα πολλά ζώα βρίσκονται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών και σε απόσταση αναπνοής.

 

Τα παιδιά μαθαίνουν συναρπαστικές πληροφορίες για τη ζωή και τις συνήθειές των ζώων που δεν διδάσκονται σε κανένα σχολείο!

 

Αυτή είναι μια ακόμα δυνατή συνεργασία του cheapis που παλεύει κυριολεκτικά να εκπαιδεύσει επιχειρήσεις και καταναλωτές στον έξυπνο αλλά εκπτωτικό τρόπο αγορών μέσα από το διαδίκτυο!

 

Ψυχαγωγικός αλλά και εκπαιδευτικός και o ρόλος του cheapis.gr!Δεν μπορούμε παρά να τον επιβραβεύσουμε.