APIVITA Νέα Χρονιά, Νέα Αρχή

APIVITA Νέα Χρονιά, Νέα Αρχή Facebook Twitter
0

 

APIVITA Νέα Χρονιά, Νέα Αρχή Facebook Twitter

Η Σοφία Κουτσιανά, Life and Wellness Coach, Certified Infinite Possibilities Trainer και Naam Yoga Instractor, μας φέρνει τώρα πιο κοντά στα θέλω, στους στόχους και στα σχέδιά μας. Μέσα από μια σειρά μηνιαίων πρωτοποριακών σεμιναρίων θα μας δώσει συμβουλές, θα μας διδάξει και θα μας εξηγήσει τους τρόπους που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τη δύναμη των δικών μας σκέψεων, των πεποιθήσεων και των πράξεών μας. Θα μας μυήσει σε έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης της ζωής, γιατί στην πραγματικότητα εμείς οι ίδιοι χτίζουμε τη ζωή μας κι αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ανακαλύψουμε την ενέργεια που κρύβουμε μέσα μας, να την αξιοποιήσουμε και να την κατευθύνουμε σωστά. Και καθώς η ευτυχία δεν συμβαίνει αλλά είναι επιλογή, όλα ξεκινούν αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου! Το θέμα θα αφορά τις αποφάσεις για αλλαγές που όλοι παίρνουμε αυτή την εποχή του χρόνου και πώς να μην τις… «χάνουμε» κάπου στην πορεία. Σκεφθείτε πόσες φορές, πόσες χρονιές, πήρατε την απόφαση να κάνετε μια καινούρια αρχή και καταλήξατε στα ίδια με την προηγούμενη; Και όχι μόνο. Αφήσατε πίσω σας σχέδια και προοπτικές, εγκαταλείποντας ακόμα και την προσπάθεια που με τόση θέρμη είχατε ξεκινήσει. Να, λοιπόν, που τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να συνδέσετε τους στόχους με τα συναισθήματά σας, να αρχίσετε τη νέα χρονιά με ενέργεια, αισιοδοξία και δύναμη, να ολοκληρώσετε κάθε σας προσπάθεια που θα σας οδηγήσει στη χαρά και στην επιτυχία! Το πρωτότυπο και σπονδυλωτό δίωρο σεμινάριο της Σοφίας Κουτσιανά περιλαμβάνει ομιλία, ασκήσεις αναπνοών και μέθοδο διαλογισμού irest-Yoga nidra, τα οποία συνδυάζονται με έναν καινοτόμο τρόπο.

Το κόστος συμμετοχής κατ’ άτομο είναι €20 και καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 210 3640560.

The APIVITA Experience Store
Σόλωνος 6 & Κανάρη, Κολωνάκι, 210 3640560

experience_store@apivita .com

www.apivita.com

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM