ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Όλη η Ελλάδα…Tsakiris!

Όλη η Ελλάδα…Tsakiris! Facebook Twitter
0

Τα TSAKIRIS, τα πρώτα chips της ελληνικής αγοράς, μας παρασύρουν σε ένα γευστικό ταξίδι στην Ελλάδα μέσα από τη νέα σειρά «Γεύσεις από Ελλάδα», με 4 μοναδικές γεύσεις: Μυρωδικά του Αιγαίου, Θαλασσινό Αλάτι Μυτιλήνης, Ψητά Λαχανικά και η Γραβιέρα Κρήτης!

 

Οι 4 νέες γεύσεις της σειράς Tsakiris chips «Γεύσεις από Ελλάδα» συνδυάζουν την Ελληνική αυθεντική γεύση με τη σύγχρονη τάση για σνακ πατάτας με ξεχωριστά συστατικά. Διατηρώντας την αξεπέραστη ποιότητα από 100% φυσικές, διαλεχτές και τραγανές πατάτες, τα TSAKIRISchips παρουσιάζουν μια νέα συνταγή ελληνικής απόλαυσης με τη σειρά «Γεύσεις από Ελλάδα»:

  • Η ανάλαφρη γεύση από τα Μυρωδικά του Αιγαίου μας ταξιδεύει σε αρώματα μυρωδικών που χαρακτηρίζουν τη φύση των αιγαιοπελαγίτικων νησιών μας
  • Η απλή αλλά ταυτόχρονα εκλεκτή γεύση Θαλασσινό Αλάτι Μυτιλήνης είναι πλούσια σε ευωδιαστό αλάτι από τις φημισμένες αλυκές του νησιού
  • Τα Ψητά Λαχανικά είναι η νέα πικάντικη νησιώτικη συνταγή, που συναρπάζει όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό, με ένα εκρηκτικό συνδυασμό γεύσεων
  • Για πρώτη φορά η αυθεντική και απολαυστική Γραβιέρα Κρήτης δίνει τα αρώματα της σε σνακ πατάτας, κάνοντας τα TSAKIRIS chips μοναδικά και ακαταμάχητα

Οι συσκευασίες της νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει γεύσεις από δημοφιλή συστατικά γνωστών περιοχών της Ελλάδας, είναι ιδιαίτερες και μοναδικές όσο και οι γεύσεις, προβάλλοντας με σύγχρονο, απολαυστικό και υψηλής αισθητικής τρόπο τη μοναδικότητα των γεύσεων.

Ακολουθώντας τη γνώριμη συνταγή επιτυχίας που έχει κάνει τα TSAKIRIS chips να ξεχωρίζουν, εδώ και χρόνια, η νέα σειρά «Γεύσεις από Ελλάδα» έρχεται να προστεθεί στη μεγάλη γκάμα απολαυστικών σνακς που προσφέρει η εταιρία, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην αγορά.

To επιτυχημένο, ελληνικό προϊόν «Τσακίρης Νάξου» επιστρέφει στην αγορά

Σε συνέχεια της έμφασης που έχουν δώσει τα Tsakirischips για την ενδυνάμωση της ελληνικότητας της μάρκας, αναμένεται να τοποθετηθεί ξανά στα ράφια το επιτυχημένο προϊόν «Τσακίρης Πατάτα Νάξου», από επιλεγμένες πατάτες της ονομαστής ποικιλίας του νησιού.

Τα πατατάκια Νάξου διαθέτουν μία μοναδική γεύση προσφέροντας ένα πραγματικά, φρέσκο προϊόν για μεγαλύτερη και πιο τραγανή απόλαυση.

Η συσκευασία της σειράς «Tσακίρης Νάξου» ενισχύει τη φυσικότητα και ελληνικότητα του προϊόντος, ενώ το προϊόν αναδεικνύει παράλληλα τη συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγούς και τον παραδοσιακό τρόπο καλλιέργειας της πατάτας Νάξου.

Γνωρίζετε ότι:

  • Τα TSAKIRIS είναι τα πρώτα ελληνικά πατατάκια που έκαναν την εμφάνιση τους στην ελληνική αγορά το 1954.
  • ΤαTSAKIRISchips είναι κατ' εξοχήν ελληνικό προϊόν που παράγεται εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα, στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Αταλάντη Φθιώτιδος.
  • TaTSAKIRISchips διαθέτουν ιστορία πίσω από τα ελληνικά προϊόντα και τις ελληνικές γεύσεις, με πρόσφατο παράδειγμα τα Τσακίρης Νάξου, που αποτέλεσαν μεγάλη επιτυχία τόσο για τις φημισμένες πατάτες του νησιού όσο και για τη μοναδική τους γεύση.
  • Οι αλυκές του κόλπου Καλλονής στη Μυτιλήνη φημίζονται για το εξαιρετικής ποιότητας αλάτι που προσφέρουν, από την αρχαιότητα ως και στις μέρες μας..Είναι από τις μεγαλύτερες αλυκές της χώρας μας κι αποτελούν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα. Το αλάτι της περιοχής συσκευάζεται και πωλείται με ή χωρίς μπαχαρικά και αρωματικά.
  • Βότανα από τα νησιά του Αιγαίου
    • Το θυμάρι το συναντάμε ως αυτοφυές στις περισσότερες χώρες της Μεσογείου, σε πολλές διαφορετικές ποικιλίες. Φύεται στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, από τα άγονα νησιά του Αιγαίου μέχρι τους ορεινούς όγκους της Πίνδου, σε υψόμετρο ως 600 μ. Το θυμάρι έχει έντονη, πικάντικη γεύση, που θυμίζει ρίγανη.
    • Ο βασιλικός θεωρείται ο βασιλιάς των μυρωδικών, αφού χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές και συνδυάζεται με πολλές γεύσεις. Η γεύση του είναι πολύ πιο απαλή και το άρωμα του ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο.
    • Ο μαϊντανός είναι πλούσια πηγή μετάλλων και η περιεκτικότητά του σε σίδηρο είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο πράσινο λαχανικό.  Επίσης, περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμινών Α και Β και τρεις φορές μεγαλύτερη ποσότητα βιταμίνης C απ' ό,τι τα εσπεριδοειδή. Είναι ένα εξαιρετικό μυρωδικό, με υψηλή περιεκτικότητά σε αντιοξειδωτικά συστατικά και, κυρίως, σε φλαβονοειδή apigenin και luteolin, καθώς και σε βιταμίνη Α και C (σχεδόν τριπλάσια του λεμονιού).
    • Ο δυόσμος έχει πολλές ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται κυρίως ως αφέψημα, έχει δράση ηρεμιστική, χωνευτική και κατά της αϋπνίας και του λόξυγκα. Ο δυόσμος είναι από τα πιο διάσημα αρωματικά φυτά.
    • Η ρίγανη είναι ένα από τα φυτά με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C και ένα από τα πιο βασικά συστατικά της Μεσογειακής Κουζίνας. Η γεύση της είναι έντονη, πικάντικη και ελαφρώς πικρή.
  • Η γραβιέρα Κρήτης είναι ένα από τα πιο φημισμένα ελληνικά τυριά τύπου γραβιέρας που παρασκευάζεται στην Κρήτη. Το 1815 υπάρχουν πρώτες αναφορές για την παρασκευή τυριού «καλής φήμης» στην Κρήτη, το οποίο εμπορευόταν και σε άλλες περιοχές.
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM