Και κάπως έτσι, ήρθαν τα Χριστούγεννα και η νέα χρονία. Και είναι οι μέρες που λίγο πολύ όλοι σκεφτόμαστε τι κάναμε αυτές τις 365 ημέρες. Τι καταφέραμε σε σχέση με πέρσι, τι άλλαξε και τι έμεινε ίδιο. Την ίδια στιγμή περνάμε αυτές τις μέρες με τους ανθρώπους που αγαπάμε, κάνουμε την αυτοκριτική μας και προχωράμε παρακάτω.

 

Είναι σημαντικό να μπορούμε να πάρουμε μία ανάσα και να δούμε τι έχουμε πετύχει στη ζωή μας.


Ο χρόνος τρέχει διαρκώς, οπότε σε αυτές τις 365 μέρες κάτι άλλαξε, είτε για καλό είτε για κακό. Η νέα χρονιά είναι ευκαιρία για να δούμε διαφορετικά τα πράγματα να θέσουμε ακόμα περισσότερους στόχους και να προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε. Μερικές αποφάσεις είναι αυτές που στην πραγματικότητα μας αλλάζουν τη ζωή.


Φυσικά δεν πρέπει να μείνουμε στους νέους στόχους.'Οπως είπαμε, οι γιορτές, όπου όλοι είναι σε καλή διάθεση, είναι μία ευκαιρία όχι μόνο να δείξουμε την αγάπη μας αλλά και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Βρείτε την αφορμή που χρειάζεται για να ζητήσετε συγγνώμη και να διορθώσετε ό,τι δεν σας αρέσει.


Όλοι κάτι πετύχαμε, κάτι μικρό, κάτι μεγάλο και πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό. Είναι σημαντικό να μπορούμε να πάρουμε μία ανάσα και να δούμε τι έχουμε πετύχει στη ζωή μας. Τις περισσότερες φορές θεωρούμε δεδομένους ανθρώπους και καταστάσεις.