Μου αρέσει ρε παιδί μου! Με ανανεώνει, μου φτιάχνει τη διάθεση και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, με συμμαζεύει κιόλας. Το μαγικό με το μακιγιάζ είναι το πόσο εύκολα μπορεί και αναδεικνύει ένα ωραίο ρούχο και πόσο εκπληκτικά κρύβει έναν μαύρο κύκλο!

 

Έχει πλέον γίνει μόδα η καταπολέμηση της μη φυσικής ομορφιάς και βεβαίως θα ταχτούμε με το κίνημα με κάποιες μικρές αλλά βασικές ενστάσεις. Και σε στήνω στον τοίχο και σε ρωτάω: δεν βάφεσαι 1) απο άποψη; 2) επειδή δεν ξέρεις πως γίνεται; ή 3) απλά δεν το θεωρείς απαραίτητο; Πολύ θέλω να το κάνω σαν γκάλοπ, να δω την αλληλεπίδραση ρε παιδί μου αλλά θέλω ακόμα δουλίτσα!

 

Η αλήθεια είναι πως το 2 και το 3 μου ακούγονται εξαιρετικά ειλικρινείς απαντήσεις ώστε να με ιντριγκάρουν και να ασχοληθώ μαζί τους οπότε όπως πάντα θα διαλέξω την πιο "δύστροπη" και πιο ενδιαφέρουσα επιλογή για να αναλύσω για να δώσω απλόχερα food for thought.

 

Έχω πολλά κορίτσια γύρω μου που είτε το δοκίμασαν και νιώσανε σαν μασκαράδες παραμονή Καθαράς Δευτέρας και είναι και άλλες που είναι κάθετες σε αυτό υποστηρίζοντας το free spirit και το ανέμελο του όλου θέματος πιστεύοντας οτι θα "μολύνουν" (!) το δέρμα τους με αυτά τα "μεικάπια" του διαβόλου (σόρρυ, γελάω και μπορεί να χάσω κανένα τόνο).


Εσύ λοιπόν, ναι εσύ που επιλέγεις να μην βάφεσαι ποτέ, αναρωτιέμαι πρώτον αν το έχεις δοκιμάσει και δεν σου άρεσε. Έχω πολλά κορίτσια γύρω μου που είτε το δοκίμασαν και νιώσανε σαν μασκαράδες παραμονή Καθαράς Δευτέρας και είναι και άλλες που είναι κάθετες σε αυτό υποστηρίζοντας το free spirit και το ανέμελο του όλου θέματος πιστεύοντας οτι θα "μολύνουν" (!) το δέρμα τους με αυτά τα "μεικάπια" του διαβόλου (σόρρυ, γελάω και μπορεί να χάσω κανένα τόνο).

 

Να ξεκαθαρίσουμε το πιο βασικό απο όλα. Σε οτιδήποτε εξετάζουμε, είμαστε κατά της υπερβολής. Τα καμμένα δέρματα απο το ανελέητο βάψιμο δίχως καν νυχτερινό ντεμακιγιάζ δεν είναι καθόλου του γούστου όχι μόνο του δικού μας αλλά ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ! Ποιος θέλει δίπλα του μια γυναίκα υπερπαστωμένη, να θέλει να της χαιδέψει το μέτωπο και να τρέμει μην του μείνουν τα φρύδια στο χέρι; Όχι όχι, χάλια, πολύ χάλια. Γι' αυτό βάψου όμορφα, φυσικά, απαλά και πάντα ανάλογα με την περίσταση! Νομίζω εκεί είναι το μέγαλο κλειδί! Η περίσταση!

 

Γιατί η κατανόηση της εκάστoτε περίστασης θα σε οδηγήσει στα σωστά χρώματα, στην απαραίτητη ένταση των υλικών και το κατάλληλο ύφος! Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν αποφασίσεις να προβάλλεις τον εαυτό σου σωστά, είναι να αξιοποιήσεις αυτές τις αναθεματισμένες "μπογιές" για να λάμψεις φυσικά και όχι δημιουργώντας ένα άλλο άνθρωπο απο εκείνον που αντικρύζεις όταν ξεβάφεσαι! Να είσαι ΕΣΥ πρωί, μεσημέρι, βράδυ είτε με κραγιόν, είτε χωρίς. Να εκμεταλλεύσαι τα υλικά για να μην φανεί η κούραση της ημέρας και όχι για να υποδυθείς έναν ρόλο.

 

Γιατί όπως σωστά μας βομβαρδίζουν οι εταιρίες καλλυντικών, το καλύτερο concept είναι να είσαι ο εαυτός σου!