Το Space Jam ήταν μια (μάλλον απαίσια) ταινία με τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Μπαγκς Μπάνι. Βγήκε στις αίθουσες το 1996 και η Warner Bros αποφάσισε να φτιάξει και μια ιστοσελίδα για να τη διαφημίσει – εκείνη την εποχή δεν έμπαινε και τόσος πολύς κόσμος στο ίντερνετ, τεχνολογικά ήταν σε αρκετά πρωτόγονο στάδιο, το ίδιο και αισθητικά.

 

 

Εκείνο το πρωτόγονο στάδιο μπορεί να δει κάποιος, με τον ίδιο τρόπο που θα περπατούσε σε μια πόλη που δεν αγγίχτηκε τους τελευταίους τρεις αιώνες, μπαίνοντας στο σάιτ της ταινίας. Παρέμεινε ανέπαφο απ’ το 1996.

 

 

Αυτό το ξεχασμένο σάιτ μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να μπούμε σε μια ιντερνετική χρονομηχανή και να θυμηθούμε πώς ήταν το ίντερνετ τότε. [Ω! Τι καλά που τα χρόνια πέρασαν και η τεχνολογία βελτιώθηκε.]

 

 

Πατώντας διάφορα κουμπιά πηγαίνουμε σε σελίδες που δεν έχουν τίποτα (ούτε και τότε είχαν), σε lay out που σήμερα θα μπορούσε να φτιάξει και ο μπαμπάς μου, σε φτωχικές γκαλερί φωτογραφιών και σε απλοϊκές υποκατηγορίες που σίγουρα τότε θα θεωρούνταν ό,τι πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό.