Ο Άρης Καραμπεάζης είδε ένα σωρό γνωστούς στον ύπνο του:

 

Την Παρασκευή μετά από 7 ημέρες αντιβίωσης βγαίνω και πίνω. Ονειρεύομαι ότι ο φίλος μου ο Στέφανος, που είχε παλιά το metal goth X Club, αγόρασε το Residents και με φίλο μου το Θοδωρή κάνουμε opening party με καλεσμένο dj τον James Dean Bradfield των Manic Street Preachers. Ανοίγουμε για το set του και τον υποδεχόμαστε με μηχανήματα καπνού κλπ. Γίνεται ωραίος χαμός, αλλά βάζει μόνο disco house.

Την Κυριακή ξαναρχίζω τις αντιβιώσεις και παίρνω 1000 mg σε πέντε ώρες, διότι το δόντι βάρεσε άσχημα στη διάρκεια της συναυλίας των Wire. Ονειρεύομαι ότι εκεί που κοιμόμαστε ωραία και καλά χτυπάει το κουδούνι μες στο ξημέρωμα για να μας φέρουν τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ delivery στο σπίτι να διαβάσουμε για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. Ανοίγει η Ροζίτα και εγώ από πίσω παραφυλάω μην είναι κάποιος κλέφτης (τρομάρα μου.).

Οι ντελιβεράδες θέλουν να πάνε στο μπάνιο, στο οποίο προς έκπληξη όλων μας είναι σχεδόν σύσσωμη η συντακτική ομάδα του Mic.gr. Λέω και μια έξυπνη ατάκα για να το δικαιολογήσω του στυλ «ζωηρά παιδιά.». Βγαίνοντας αυτοί, ζητάει να χρησιμοποιήσει το μπάνιο ο Jay Z, ο οποίος κρατάει στα χέρια του σαν νύφη, την Dee Dee Bridgewater (είχε αφιέρωμα το Γ' πρόγραμμα το Σάββατο το πρωί). Μας ανακοινώνει ότι θα την παντρευτεί και ότι είναι πολύ καλύτερη από την Beyonce και θα την σαρώσει.

Τέλος εμφανίζεται στο όνειρο και ο Άρης Δημοκίδης (όντως) λέγοντας ότι πρέπει να του στείλω οπωσδήποτε το όνειρο, οπότε και αναγκάζομαι να το κάνω…

 

 

*Ήρθε κάποιος διάσημος στον ύπνο σας; Στείλτε το όνειρο εδώ: enteka11@gmail.com