Αυτή την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το IN-EDIT Greece παρουσιάζουν στο Ολύμπιον μία ειδική μεταμεσονύκτια προβολή του πολυσυζητημένου μουσικού ντοκιμαντέρ Gimme Danger. Η ταινία του Jim Jarmusch για τους Stooges του Iggy Pop είναι το πορτρέτο της μπάντας, με δεκάδες άγνωστες μέχρι τώρα ιστορίες από τα παρασκήνια της επταετούς κοινής τους πορείας, αλλά και η αποτύπωση μίας ολόκληρης εποχής - η μετάβαση από τα πολύχρωμα '60s στην πανκ δεκαετία των '70s. Ο σαρωτικός Iggy Pop και οι Stooges αφηγούνται συναρπαστικές ιστορίες από την μυθική πορεία τους και ο Jarmusch τους κινηματογραφεί σαγηνευμένος.

 

 

Σήμερα τη δεκάδα για αρχάριους επιλέγει η Ουρανία Στ. που λέει: «Σίγουρα δεν βάζω όλα τα καλύτερά του τραγούδια του, αλλά ένα ενδεικτικό ποτ πουρί απ' όλη την καριέρα του, ώστε κάποιος που δεν έχει εντρυφήσει να πάρει μια καλή εικόνα της μουσικής του. 

 

I wanna be your dog

 

Gimme Danger

 

Funtime 

Eδώ ντουέτο με τον Bowie

 

The Passenger 

 

Lust For Life

 

Real Wild Child

  

Cry for Love

 

Candy

  

Well, did you evah

(ντουέτο με την Deborah Harry)

 

In The Death Car

 

 

*Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 23:00 στο φουαγιέ του Ολύμπιον θα παίξουν οι Inner Sail ένα μουσικό live session και τα μεσάνυχτα θα γίνει η προβολή του Gimme Danger.