Ήταν σαν παιχνίδι που είχε τις ρίζες του στο Δημοτικό. Αποφασίσαμε να κάνουμε μια βιντεο-συνέντευξη για πλάκα, αλλά τελικά κατέληξε να είναι η μόνη 'τηλεοπτική' του συνέντευξη εδώ και πάρα πολύ καιρό. (Κάμερα: Πασχάλης Τερζής)

 

Δεν χώρεσαν όλα στο 20λεπτο που τη συμμαζέψαμε, εννοείται ότι είπαμε πολλά περισσότερα.

 

Για την Εκκλησία που κανονικά θα έπρεπε να προωθεί την Αγάπη και να βοηθά περισσότερο σε περίοδο κρίσης, για το πώς τρεις φίλοι ξεκίνησαν το World Party βάζοντας οι ίδιοι λεφτά απ' την τσέπη τους για τον πιλότο, για τα ωραία ταξίδια με την ίδια εκπομπή που όμως από ένα σημείο και μετά ήταν κουραστικά (αλλεπάλληλα τετράμηνα γυρίσματα μακριά απ' το σπίτι, καμία σχέση με χαλαρό ξεκούραστο τουρισμό), και άλλα πολλά.

  

 

Η αφορμή ήταν η νέα εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον Γιώργο Λέντζα και τη Μόλυ (το σκυλί του που είναι παρόν στη συνέντευξη) αναδεικνύει τη θετική πλευρά της ζωής, κάθε Τρίτη βράδυ στον Alpha. Σε μια εποχή που η τηλεόραση είναι γεμάτη κουτσομπολιό, μίσος και τσακωμούς, το 'Στο Δρόμο' διαφέρει αρκετά: είναι φωτεινό και καλόκαρδο, ενδιαφέρον αλλά όχι αγχωτικό, αστείο αλλά και συγκινητικό.  

 

[*Νέα επεισόδια κάθε Τρίτη στις 21:50 στον Alpha]

 

Έχει πολύ καιρό να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη, σχεδόν ένα χρόνο, κι υπάρχουν πολλά που κατά καιρούς ακούστηκαν γι' αυτόν στα οποία ποτέ δεν απάντησε. «Σαν τι;» ρωτάει. Και ξεκινήσαμε.

 

Fb / Instagram