Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Skype από την καραντίνα του σπιτιού- «Δεν χρειάζεται να αφήνετε υπονοούμενα» για τον Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Skype από την καραντίνα του σπιτιού- «Δεν χρειάζεται να αφήνετε υπονοούμενα» για τον Snik Facebook Twitter
2

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε από το σπίτι της στην εκπομπή Live Tonight του ΑΝΤ1, και οι παρουσιαστές Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νικόλας Ράπτης γρήγορα έστρεψαν την κουβέντα στον ράπερ Snik και την συμβίωση εν μέσω καραντίνας. 

Το μοντέλο συνδέθηκε χθες με βιντεοκλήση και σχολίασε την αλλαγή του ωραρίου, εξαιτίας της απομόνωσής στον ίδιο χώρο: «Είναι αστείο, σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λαγκ, ξυπνάμε στη νύχτα, κοιμόμαστε το μεσημέρι. Χθες στις 3 το πρωί», είπε, προσθέτοντας πως έχει παρακολουθήσει πάρα πολλές σειρές τον τελευταίο καιρό. 

«Να κάνουμε ένα sneak peak στα του σπιτιού;», την διέκοψε σε κάποιο σημείο ο Νίκος Ράπτης, επιχειρώντας ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του ράπερ Snik, στο οποίο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ευθέως: «Έχουμε έρθει τόσο κοντά, μιλάμε στον ενικό, έχετε το Skype μου, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αφήνετε υπονοούμενα. Τι θες να κάνω; Πες μου!»

«Μέσα στο σπίτι, όλα καλα;»

«Δόξα τω Θεώ, όλα καλά»

«Μαγειρεύει κάτι, σε προσέχει;»

«[...]Εγώ ήμουν πάντα η νοικοκυρά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό»

(...)

«Ποιο είναι του Snik το αγαπημένο φαγητό;»

«Θα σου το πει ο ίδιος όταν μιλήσετε»

Στην μικρή σύνδεσή της από την «καραντίνα», η κριτής του GNTM φάνηκε σχετικά αισιόδοξη: «Είμαι καλά, είμαι πολύ χαλαρή, έχω το προνόμιο να είμαι στο σπίτι μου, μου να έχω σπίτι, να έχω φαγητό, την παρέα μου, την ησυχία μου, να μπορώ να κάνω σχέδια για το μέλλον. Είναι πάρα πολύ σημαντικό, υπάρχουν άνθρωποι που περνούν πολύ δύσκολα αυτή την στιγμή οπότε αυτό έλειπε, να είμαι κι εγώ σε δύσκολη θέση [...] Κάνω υπομονή» 

Δείτε το βίντεο με όλη την στιχομυθία

 
It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια