Ο Άγγελος Μπράτης μιλά για τα παιδικά χρόνια & το χιούμορ του: «Με παρεξηγούν εύκολα, είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος...»

Ο Άγγελος Μπράτης μιλά για τα παιδικά χρόνια & το χιούμορ του: «Με παρεξηγούν εύκολα, είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος...» Facebook Twitter
0

Για την παιδική του ηλικία, το «δύσκολο» χιούμορ του και τον έρωτα, μίλησε στον τηλεοπτικό φακό ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης

«Όταν ήμουν πολύ μικρός δεν είχα πολλούς φίλους, ένιωθα πολύ ανασφάλεια γιατί δεν έβρισκα, επειδή μεγάλωσα σε μικρές επαρχιακές πόλεις, δεν έβρισκα φίλους που να καταλαβαίνω ότι είναι κι αυτοί τόσο διαφορετικοί όσο ένιωθα εγώ», είπε μιλώντας στην εκπομπή Stars System. 

Αφορμή για την αναδρομή στα παιδικά του χρόνια στάθηκε η ερώτηση για την οντισιόν μιας διαγωνιζόμενης στο GNTM, όπου ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής στο ριάλιτι μόδας, είχε συγκινηθεί από την ιστορία της κοπέλας για το μπούλινγκ. Μάλιστα είχε σηκωθεί και την είχε αγκαλιάσει, καθώς και ο ίδιος είχε παρόμοιες εμπειρίες ως παιδί. «Και με τους γονείς μου ήταν δύσκολο, οι ερωτήσεις ενός παιδιού, δεν ήταν κανονικές ερωτήσεις παιδιού, με απασχολούσαν πράγματα πολύ πιο βαθιά», θυμάται.

Μιλώντας για τα συναισθηματικά του, επανέλαβε αυτό που είχε παλιότερα πει και στα γυρίσματα του δημοφιλούς σόου του Star: «Είμαι ερωτικός μετανάστης. Έχω παρατήσει τα πάντα για έναν έρωτα, το έχω κάνει και όχι μια φορά. Θα πήγαινα ως την άκρη του κόσμου για έναν έρωτα, αν άξιζε τον κόπο».

«Νομίζω ότι με παρεξηγούν εύκολα, είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος το χιούμορ μου. Είμαι και λίγο διφορούμενος, μ' αρέσει να προκαλώ».

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ