Πειραιάς: Έχασε το πλοίο του για δευτερόλεπτα - Απίστευτο βίντεο

Πειραιάς: Έχασε το πλοίο του για δευτερόλεπτα - Απίστευτο βίντεο Facebook Twitter
1

Η έξοδος των Αθηναίων από στεριά και θάλασσα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και, σήμερα το πρωί, ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε έναν ελαφρώς άτυχο (επίδοξο) επιβάτη που έχασε το πλοίο του κυριολεκτικά για ελάχιστα δευτερόλεπτα. 

Το πλοίο είχε ήδη λύσει τα σκοινιά και ανέβαζε τη μπουκαπόρτα βάζοντας πλώρη για την Αστυπάλαια, όταν ο αξιωματικός που βρισκόταν πάνω στη ράμπα έδωσε σήμα να ξανακατέβει, ώστε να επιβιβαστούν μερικοί ακόμα πεζοί επιβάτες που είχαν τρέξει την τελευταία στιγμή στην αποβάθρα. 

Ενώ οι τελευταίοι έμπαιναν στο πλοίο, ένα ταξί έφτασε με ταχύτητα στο σημείο με τον πελάτη και τον οδηγό να βγαίνουν τρέχοντας, ώστε να κατεβάσουν τη βαλίτσα του από το πορτμπαγκάζ. Ο άνδρας έφτασε με την τροχήλατη αποσκευή του  μπροστά στη ράμπα ενώ εκείνη είχε σηκωθεί μόλις 10 με 20 εκατοστά και αρχικά επιχείρησε να σκαρφαλώσει, αλλά επειδή το πλοίο είχε ήδη ξεκινήσει με πολύ μικρή ταχύτητα, φώναξε στον αξιωματικό να τον αφήσουν να ανέβει.

Ωστόσο η ράμπα δεν ξανακατέβηκε ποτέ και εκείνος έχασε το πλοίο. Ο άνδρας ακούστηκε να παραπονιέται πως είχε πάρει ταξί για να φτάσει στο λιμάνι αλλά ένας λιμενικός υπάλληλος του έδειξε με νόημα το ρολόι του, εξηγώντας του πως είχε καθυστερήσει - έστω και για μερικά δευτερόλεπτα.

Πειραιάς: Έχασε το πλοίο του για δευτερόλεπτα - Απίστευτο βίντεο Facebook Twitter

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ βρισκόταν στο σημείο και κατέγραψε το περιστατικό. 

 
It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια