Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε #bottlecapchallenge από την Σχοινούσα

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε #bottlecapchallenge από την Σχοινούσα Facebook Twitter
0

Μετά τον Τζέισον Στέιθαμ, την Μαράια Κάρεϊ και δεκάδες ακόμη γνωστούς και άγνωστους χρήστες στα social media, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να δοκιμάσει επίσης την viral πρόκληση #bottlecapchallenge.

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής αποφάσισε να συμμετάσχει και ο ίδιος στο νέο διαδικτυακό trend και δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ένα βίντεο από την προσπάθειά του, που μέσα σε λίγα λεπτά έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views.

Για το «Bottle Cup Challenge» χρειάζεται ένα μπουκάλι με το καπάκι του ελαφρώς ξεβιδωμένο. Στόχος είναι να ξεβιδωθεί εντελώς το καπάκι με μια στριφογυριστή κλωτσιά, χωρίς να μετακινηθεί το μπουκάλι.

Ο Σάκης Ρουβάς δέχτηκε την πρόκληση και δημοσίευσε από τη Σχοινούσα, όπου βρίσκεται, ένα βίντεο στο οποίο με μια αριστοτεχνική κίνηση βγάζει με μια κλωτσιά το καπάκι από το μπουκάλι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Challenge accepted #bottlecapchallenge ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Πριν μερικές ημέρες, ο Τζέισον Στέιθαμ δοκίμασε επίσης το #bottlecapchallenge, ενώ την δική της προσπάθεια έκανε και η Μαράια Κάρεϊ, που δεν χρησιμοποίησε ωστόσο κλωτσιά αλλά την φωνή της, με τα δυο βίντεο να γίνονται αμέσως viral.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#bottlecapchallenge #challengeaccepted @erlsn.acr This thing landed on my head from @johnmayer but will quickly go to a couple of fellas we’ve seen do push ups badly. All yours @guyritchie and @jmoontasri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Statham (@jasonstatham) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Challenge accepted! #bottlecapchallenge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey) στις


It's Viral
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ