Ξανά μαζί μέχρι το τέλος - Το ηλικιωμένο ζευγάρι που συγκίνησε με τα δάκρυα του αποχωρισμού είναι και πάλι μαζί

Ξανά μαζί μέχρι το τέλος - Το ηλικιωμένο ζευγάρι που συγκίνησε με τα δάκρυα του αποχωρισμού είναι και πάλι μαζί Facebook Twitter
0

Ο 83χρονος Wolf Gottschalk, και η σύζυγός του Anita 81 ετών, παντρεμένοι 62 ολόκληρα χρόνια, ζούσαν χωριστά τους τελευταίους μήνες καθώς το γραφειοκρατικό σύστημα της Βρετανίας δεν τους επέτρεψε να βρίσκονται στον ίδιο οίκο ευγηρίας.

Η φωτογραφία με το δακρυσμένο αντίο τους είχε γίνει θέμα σε όλο τον κόσμο και η ιστορία τους συγκίνησε εκατομμύρια αναγνώστες.

O Wolf πρόσφατα διαγνώστηκε με άνοια και οι δικοί ανησυχούσαν για την κατάστασή του φοβούμενοι μην ξεχάσει τους ανθρώπους του και την γυναίκα του. Έτσι, κάθε δύο μέρες κάποιο μέλος της οικογένειας πήγαινε τον έναν στον άλλον.

Η εγγονή τους, Ashley δημοσίευσε μια συνάντησή τους και έγραψε πως  «Κλαίνε κάθε φορά που βλέπει ο ένας τον άλλον και αυτό μου ραγίζει την καρδιά» καταγγέλοντας το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης καθυστερεί τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν για να έρθουν κοντά.

Τα ευχάριστα νέα μόλις ανακοινώθηκαν με ακόμη πιο συγκινητικό τρόπο καθώς αυτή η συνάντησή τους δεν θα συνοδευτεί από αντίο.

Το αρχικό ποστ της εγγονής που προκάλεσε μεγάλο κύμα συμπαράστασης, κινητοποίησε τις αρχές και χθες, ο Wolf μετακόμισε μόνιμα στο πλευρό της αγαπημένης του με την διαβεβαίωση πως δεν θα τους χωρίσει ξανά κανείς. 

|article_no_max_width| |article_no_max_width|
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ