Τροχός της Τύχης: Έλυσε τον γρίφο πριν ανοίξουν τα γράμματα και κέρδισε το αυτοκίνητο

Τροχός της Τύχης: Έλυσε τον γρίφο πριν ανοίξουν τα γράμματα και κέρδισε το αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτ.: StarChannel
0

Σίγουρα ήταν η μέρα της. Η παίκτρια που κατάφερε να φτάσει στον τελικό του σημερινού επεισοδίου του Τροχού της Τύχης έφυγε με χρήματα και με το αυτοκίνητο.

Η 31χρονη δασκάλα Ξένια, μητέρα ενός μωρού 6 μηνών, έφτασε στον τελικό του Τροχού της Τύχης με το ποσό των 3.100 ευρώ και έλυσε με ευκολία τον τελευταίο γρίφο.

Η κατηγορία ήταν «αντίθετα» και η παίκτρια ζήτησε να ανοίξουν το Κ, το Ν, το Μ και το Ε και πριν καν ανοίξουν όλα τα γράμματα είπε τη λύση του γρίφου «Κατάθεση – Ανάληψη».

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη καθώς νωρίτερα γυρίζοντας τον μικρό τροχό είχε πάρει τον φάκελο με τον αριθμό 2.

Ο Πέτρος  Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» η παίκτρια δεν το πίστευε.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

It's Viral / Διάσημος ταυρομάχος επέστρεψε από τη σύνταξη και τον «κάρφωσε» ταύρος- Σκληρές εικόνες

Η συζήτηση για την κατάργηση των ταυρομαχιών στην Ισπανία και γενικότερα στον ισπανόφωνο κόσμο παραμένει έντονη και βαθιά διχαστική, με επιχειρήματα που ακουμπούν τόσο στην παράδοση όσο και στην ηθική.
THE LIFO TEAM