ΤΕΜΠΗ LIVE!

Τουρκία: 10χρονος έσωσε κουτάβι που είχε πέσει σε δεξαμενή πετρελαίου

Τουρκία: 10χρονος έσωσε κουτάβι που είχε πέσει σε δεξαμενή πετρελαίου Facebook Twitter
Ο 10χρονος έσωσε το κουτάβι που είχε πέσει σε δεξαμενή πετρελαίου
0

Ένας 10χρονος έγινε ο σωτήρας ενός κουταβιού, που είχε παγιδευτεί σε μια δεξαμενή πετρελαίου, στην Τουρκία.

«Ήρθαμε εδώ, ακούσαμε έναν θόρυβο και όταν κοιτάξαμε μέσα, είδαμε ένα κουτάβι. Καλέσαμε σε βοήθεια για να βγάλουν το καπάκι», εξήγησε ο Ενές Ταϊλάν, ο 10χρονος που έσωσε το σκυλάκι στην περιοχή Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας.

Ο μικρός κρεμάστηκε ανάποδα, ενώ του κρατούσαν τα πόδια, και με κόπο κατάφερε να πιάσει το κουτάβι που ήταν μέσα στη δεξαμενή και να το βγάλει από το πετρέλαιο. Στη συνέχεια, πήγε το σκυλάκι σε λίμνη και το ξέπλυνε. Παρά την περιπέτεια, το σκυλάκι είχε μεγάλη όρεξη για παιχνίδι όταν τελείωσαν όλα.

 
It's Viral
0

ΤΕΜΠΗ LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ FBI ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΙ

It's Viral / ΗΠΑ: Ο διευθυντής του FBI στο επίκεντρο κριτικής μετά τους πανηγυρισμούς με τη εθνική χόκεϊ

Την ίδια ημέρα, πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας πυροβόλησαν και σκότωσαν ένοπλο άνδρα που είχε φτάσει με όχημα στο Μαρ-α-Λάγκο, την ιδιοκτησία του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM