Θανάσης Ευθυμιάδης: Σκαρφάλωσε σε δέντρο και μίλησε για τους φόβους του - «Περνάω δύσκολη περίοδο»

Θανάσης Ευθυμιάδης: Σκαρφάλωσε σε δέντρο και μίλησε για τους φόβους του - «Περνάω δύσκολη περίοδο» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης απευθύνθηκε στους followers του στα social media που δηλώνουν ότι διανύουν δύσκολη περίοδο στη ζωή τους, διευκρινίζοντας πως δεν είναι μόνοι, «το 98% των ανθρώπων που κατοικούν σε όλη τη γη (κι εγώ μαζί), νιώθουμε το ίδιο».

«Περνάω μία δύσκολη περίοδο. Όλα γύρω μου αλλά και μέσα μου, αλλάζουν και δεν ξέρω πλέον ποιον να εμπιστευτώ» ανέφερε στην ανάρτησή του, σημειώνοντας πως είναι κάτι που διαβάζει συχνά στα σχόλια των ακολούθων του.

«Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, θέλει μεγάλη αναισθησία, για να μπορείς μόνιμα να αδιαφορείς. Η τεχνολογία μάς ενημερώνει αμέσως, για κάτι που συμβαίνει στην άλλη πλευρά του πλανήτη. Μία διαρκής πληροφόρηση για γεγονότα που θα μας γεμίσουν με οργή - απογοήτευση- θλίψη. Δηλαδή, με φόβο» συνέχισε.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε τα όπλα που έχει στη φαρέτρα του κατά του φόβου και τα οποία είναι η προσευχή, οι προσευχές των προγόνων και η επαφή με τη φύση.

«Με απίστευτη γενναιότητα κατάφεραν και επέζησαν από γενοκτονίες, ξεριζωμούς, παγκόσμιους πολέμους, κατοχή, εμφύλιο πόλεμο και πείνα, για να μπορώ εγώ σήμερα να αναπνέω ελεύθερα και να βλέπω τα παιδιά μου.  Δεν δικαιούμαι να λιγοψυχήσω μπροστά σε τίποτα».

Σε δύσκολες περιόδους, λοιπόν, προτιμά να προστρέχει στη φύση γιατί υπενθυμίζει το φυσιολογικό.

«Με βοηθάει να αντιληφθώ ότι οι αλλαγές που γίνονται μέσα και γύρω μου, μπορεί να είναι για Καλό. Μπορεί να είναι για Καλό, το να γίνει ένα "ξεκαθάρισμα". Γυρίζω μετά στην καθημερινότητα τής πόλης και παρατηρώ προσεκτικά όλους. Κρατάω αυτούς που χαίρονται με τη χαρά μου και με συμπονούν στον πόνο μου. Αυτούς εμπιστεύομαι» καταλήγει.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει κριτική πέντε αστέρων στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες

It's Viral / Ο Κασσελάκης άφησε κριτική στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες κι έβαλε «άριστα, πέντε αστέρια»

Δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media για την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποθεώσει το «Pura Vita» στις Σπέτσες, χωρίς να διευκρινίσει ότι η επιχείρηση του ανήκει
NEWSROOM