Σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις προέβη σήμερα η Super Κική που ενημέρωσε τoυς followers ότι θα επισκεπτόταν για 3η φορά στη ζωή της ψυχίατρο καθώς νιώθει ότι πάσχει από κατάθλιψη.

 

«Σήμερα θα πάω για τρίτη φορά στη ζωή μου στον ψυχίατρο. Η τελευταία φορά που πήγα ήταν στα 21. Είχα βγει κομπλέ όσες φορές είχα πάει. Απλά χρειαζόμουν ψυχοθεραπεία. Αυτή τη φορά όμως, που μίλησα και με τον ψυχοθεραπευτή μου, 99,9% πάσχω από βαριά κατάθλιψη. Το νιώθω κι εγώ.

 

»Δεν πολυφαίνεται γιατί έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία στη ζωή μου οπότε κάπως “μπαλώνεται” με το λέγειν, γιατί κάνω τον άλλον να νομίζει ότι είμαι καλά.

 

»Γιατί ξέρει ότι είμαι πολύ καλά στις συμβουλές. Ξέρω ότι μάλλον θα χρειαστεί αγωγή δεν είναι σίγουρο κιόλας, αλλά λογικά ναι.

 

»Παρόλα αυτά, χαίρομαι γιατί έχω κάνει την κίνηση, γιατί έχω σκάσει, θέλω ό,τι και να γίνει, να το φτιάξω και να φύγει όλο αυτό το πράγμα από πάνω μου.

 

»Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, δεν το λέω για να μου πεις μπράβο, αλλά για το κάνεις και εσύ» αναφέρει η Super Κική.

 

«Έχω περάσει διάφορες δοκιμασίες στη ζωή μου, αλλά τα τελευταία δυόμιση χρόνια είναι πολύ διαφορετική η ζωή μου από ότι παλιά και τώρα δεν ελέγχεται, πολλή πληροφορία, πολύ καριο@@κι, πάρα πολύ.

 

»Μάλλον είμαι πολύ καλή για αυτόν τον κόσμο, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αλλά έτσι θεωρώ εγώ. Με έπνιξε αυτό, νιώθω ότι είμαι κάτω από μία ταφόπλακα, ολοζώντανη και υποφέρω.

 

»Νιώθω ότι μου πετάνε πέτρες αλλά εγώ θέλω να χτίσω κάστρα με αυτές τις πέτρες. Το 'χω βάλει τρελό πείσμα να 'ρθω στα ίσα μου.» συμπλήρωσε η Instagrammer.

 

»Αν υποφέρεις ρε φίλε ψάξτο δεν είναι ταμπού ρε παιδιά» λέει.

 

«Εμένα το πρόβλημα μου είναι η ανθρωπότητα, το πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ο κόσμος ή πόσο κακός, είτε από μηνύματα, είτε από κοντινούς μου, είτε από περαστικούς, εμένα αυτό με φθείρει.

 

»Δεν το χωράει το μυαλό μου, δεν διανοούμαι πόσο κακός μπορεί να είναι κάποιος άνθρωπος. Ξαφνιάζομαι κάθε φορά το ίδιο. Οπότε όταν εγώ λυπάμαι, λυπάμαι επί δέκα και όταν χαίρομαι, χαίρομαι πολύ λιγότερο από όσο ένας κανονικός άνθρωπος. Η αγωγή δεν είναι κακό πράγμα, επιστήμονες άνθρωποι την έχουν βγάλει, δεν θα γίνω φυτό.

 

»Υπάρχουν διάφορών ειδών αγωγές. Αν χρειαστώ να πάρω, το ξαναλέω. Και όσοι παίρνουν αγωγή δεν θα χρειαστεί να πάρουν για όλη τους τη ζωή και αν κάνουν αυτό που τους λένε όλα διορθώνονται παιδιά» καταλήγει η Super Κική.