Οι παρουσιάστριες Ρούλα Κορομηλά και Ελένη Μενεγάκη βρέθηκαν στο πλατό της ίδιας εκπομπής για πρώτη φορά στην πολυετή τους καριέρα στην τηλεόραση και μίλησαν για όλα.

 

«Δεν έτυχε να βρεθούμε τόσο χρόνια» επεσήμανε η κα Κορομηλά σε δημοσιογράφους, μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή της κα Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής.

 

«Είπαμε πολύ ωραία πράγματα και αλήθειες» σχολίασε για το τετ-α-τετ που είχαν στα παρασκήνια, ενώ χαρακτήρισε τη συνάντησή τους ήταν «πολύ τρυφερή και πολύ γλυκιά»

 

Ξεκαθάρισε, για άλλη μία φορά, πως οι δυό τους δεν είχαν κόντρα. 

 

Ερωτώμενη για την εκπομπή «Σπίτι με το Mega» που παρουσιάζει εμφανίστηκε ευχαριστημένη από την πορεία της. «Πάει καλά, δόξα τω θεώ». 

 

Και παρά τη μεγάλη της καριέρα, συνεχίζει να έχει άγχος σε κάθε της εμφάνιση. «Κάθε φορά έχω άγχος που βγαίνω, ειδικά τα πρώτα πέντε λεπτά. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος αλλάζουν οι προσλαμβάνουσες, αλλά αυτό το άγχος δεν περνάει». 

Σχετικά με τον εάν η κα Μενεγάλη δέχθηκε την πρότασή της να εμφανιστεί στην εκπομπή στις γιορτές, δεν θέλησε να δώσει απάντηση. «Να μην κρατάμε και για μία έκπληξη;» είπε με νόημα.

 

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν της είχε λείψει το γυαλί, παραδέχθηκε πως αυτό που της είχε λείψει ήταν η δημιουργικότητα. 

 

«Η τηλεόραση είναι η δουλειά μου, η επικοινωνία μου με τον κόσμο δεν μου έλειψε, γιατί είχαμε επικοινωνία μέσω social media, η δημιουργικότητα με ταλάνιζε».