Η περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της ήταν αυτό που την έκανε να αναθεωρήσει, εξομολογήθηκε η Ρούλα Κορομηλά

 

Η παρουσιάστρια, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στο Mega αποκάλυψε ότι φοβήθηκε, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ακούμπησε» τον θάνατο και αν δεν προλάβαιναν οι γιατροί «θα με έπαιρνε». 

 

«Ξαφνικά ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται πολύ και αρρώστησα. Δεν είχα δυνάμεις, δεν μπορούσα να σκεφτώ, να κοιμηθώ, πήγαινα να περπατήσω και δεν με κρατούσαν τα πόδια μου», περιέγραψε η Ρούλα Κορομηλά. 

 

«Φοβήθηκα μην πεθάνω. Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, με χάιδεψε, δεν με χτύπησε δεν με τράβηξε. Αν δεν φρόντιζα και δεν προλάβαιναν οι γιατροί, θα με έπαιρνε», συμπλήρωσε. 

 

«Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα, αναθεωρήσεων. Έμαθα να συγχωρώ, έμαθα να αγαπάω τους ανθρώπους. να τους βλέπω με τα μάτια της καρδιάς, να κατανοώ, να δικαιολογώ και να φτιάχνω τα πράγματα πιο ωραία», πρόσθεσε η παρουσιάστρια. 

 

Γιατί, εξήγησε, «όταν συμβεί κάτι για το οποίο σκέφτεσαι “δεν θα ξυπνήσω την άλλη ημέρα, δεν θα δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα, τελείωσα”, εκεί αλλάζεις. Τρως χαστούκια και συνέρχεσαι. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που ήρθε σε εμένα, κάτι θέλει να μου πει αυτό». 

 

Εξήγησε ότι άντλησε δύναμη από τον εαυτό της, για να το ξεπεράσει. «Αν δεν έβγαζα δύναμη δεν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν κάτι αυτοάνοσο, ο οργανισμός μου το δημιούργησε από την πίεση και από την στεναχώρια», σημείωσε. 

 

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη η Ρούλα Κορομηλά ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» της με τον ΑΝΤ1. Απάντησε ότι το σκέφτηκε πάρα πολλές φορές να φύγει από το κανάλι, με σοβαρότητα. «Δεν φεύγω από κάπου που αγαπάω αν δεν υπάρξει κάποιος σοβαρός λόγος. Υπήρξε μια πολύ σοβαρή αιτία που με πόνεσε και δεν ήθελα να μένω εκεί που πονάω και έφυγα. Αυτό», πρόσθεσε.