Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, υπό άκρα μυστικότητα.

 

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης και στην τελετή- που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος- παρέστησαν μόλις 10 καλεσμένοι.

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα λευκό φόρεμα διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ κάποια στιγμή συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής, αποκάλυψε ο κ. Κωνσταντέλλος μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day». Η εκπομπή του Alpha έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία από τον γάμο, την οποία παραχώρησε το ζευγάρι.

 

Μάλιστα, η μόνη από τους καλεσμένους που δεν είναι συγγενής του ζευγαριού ήταν η Κατερίνα Νάζου, φίλη του γαμπρού και της νύφης και μία εκ των δύο μαρτύρων. Ο άλλος μάρτυρας ήταν ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Κωνσταντέλλος.

 

«Ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, κυρίως για αυτά τα νέα παιδιά. Φρόντισαν με εξαιρετικό τρόπο ο γάμος αυτός να παραμείνει ένα μυστικό, μια δικιά τους στιγμή. Ήταν και οι δύο πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Παρόντες ήταν οι γονείς και τα αδέλφια τους», δήλωσε ο κ. Κωνσταντέλλος.

 

Ο ίδιος σημείωσε ότι το ζευγάρι τον ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει θρησκευτικός γάμος, μετά τη γέννηση του παιδιού τους.