Παντρεύτηκαν κρυφά Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος- Με μόλις 10 καλεσμένους

Παντρεύτηκαν κρυφά Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος- Με μόλις 10 καλεσμένους Facebook Twitter
0

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν το απόγευμα της Κυριακής, υπό άκρα μυστικότητα.

 

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στο δημαρχείο Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης και στην τελετή- που πραγματοποίησε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος- παρέστησαν μόλις 10 καλεσμένοι.

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέλεξε ένα λευκό φόρεμα διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ κάποια στιγμή συγκινήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής, αποκάλυψε ο κ. Κωνσταντέλλος μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day». Η εκπομπή του Alpha έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφία από τον γάμο, την οποία παραχώρησε το ζευγάρι.

 

Μάλιστα, η μόνη από τους καλεσμένους που δεν είναι συγγενής του ζευγαριού ήταν η Κατερίνα Νάζου, φίλη του γαμπρού και της νύφης και μία εκ των δύο μαρτύρων. Ο άλλος μάρτυρας ήταν ο πατέρας του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Κωνσταντέλλος.

 

«Ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, κυρίως για αυτά τα νέα παιδιά. Φρόντισαν με εξαιρετικό τρόπο ο γάμος αυτός να παραμείνει ένα μυστικό, μια δικιά τους στιγμή. Ήταν και οι δύο πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Παρόντες ήταν οι γονείς και τα αδέλφια τους», δήλωσε ο κ. Κωνσταντέλλος.

 

Ο ίδιος σημείωσε ότι το ζευγάρι τον ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει θρησκευτικός γάμος, μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

 

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

It's Viral / Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

«Ακόμη δεν είναι το πιο ασφαλές μέρος να βρίσκομαι, το κεφάλι μου, αλλά ό,τι κι αν γίνει δεν πιάνω ούτε ποτό ούτε ναρκωτικό» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση
LIFO NEWSROOM