O μάνατζερ ράγκμπι γίνεται προπονητής SURVIVOR

O μάνατζερ ράγκμπι γίνεται προπονητής SURVIVOR Facebook Twitter
3

Μετά από το εκρηκτικό πέρασμά του από το Survivor, ο Πάνος Αργιανίδης επιχειρεί να εξαργυρώσει τη δημοσιότητα που εισέπραξε από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης και διοργανώνει τα δικά του «Survivor Camps» αυτό το καλοκαίρι.

Με διαφημιστικές αφίσες που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Πάνος Αργιανίδης καλεί όσους επιθυμούν να γίνουν «μαχητές» να δηλώσουν συμμετοχή.

«Γίνε Μαχητής και κατέκτησε τη Κορυφή αυτό το Καλοκαίρι», αναφέρει η αφίσα του πρώην παίχτη του ριάλιτι, η οποία συμπληρώνεται από τις λέξεις: «Μαχητικότητα, Σκέψη, Στρατηγική, Πάθος για τη Νίκη, Ομαδικότητα, Δυναμισμός»!

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνουν αυτά τα camps ή για το που θα πραγματοποιηθούν.

Γίνε Μαχητής και κατέκτησε τη Κορυφή αυτο το Καλοκαίρι !!! #survivorgr #Rugby_Stars #Fighters #summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Argianidis (@panos_argianidis) στις

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

It's Viral / Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

«Ακόμη δεν είναι το πιο ασφαλές μέρος να βρίσκομαι, το κεφάλι μου, αλλά ό,τι κι αν γίνει δεν πιάνω ούτε ποτό ούτε ναρκωτικό» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια