O μάνατζερ ράγκμπι γίνεται προπονητής SURVIVOR

O μάνατζερ ράγκμπι γίνεται προπονητής SURVIVOR Facebook Twitter
3

Μετά από το εκρηκτικό πέρασμά του από το Survivor, ο Πάνος Αργιανίδης επιχειρεί να εξαργυρώσει τη δημοσιότητα που εισέπραξε από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης και διοργανώνει τα δικά του «Survivor Camps» αυτό το καλοκαίρι.

Με διαφημιστικές αφίσες που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Πάνος Αργιανίδης καλεί όσους επιθυμούν να γίνουν «μαχητές» να δηλώσουν συμμετοχή.

«Γίνε Μαχητής και κατέκτησε τη Κορυφή αυτό το Καλοκαίρι», αναφέρει η αφίσα του πρώην παίχτη του ριάλιτι, η οποία συμπληρώνεται από τις λέξεις: «Μαχητικότητα, Σκέψη, Στρατηγική, Πάθος για τη Νίκη, Ομαδικότητα, Δυναμισμός»!

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνουν αυτά τα camps ή για το που θα πραγματοποιηθούν.

Γίνε Μαχητής και κατέκτησε τη Κορυφή αυτο το Καλοκαίρι !!! #survivorgr #Rugby_Stars #Fighters #summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Argianidis (@panos_argianidis) στις

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσές Σφαίρες 2026: Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

It's Viral / Χρυσές Σφαίρες 2026: «Λίο, συγγνώμη, είναι φτηνό» - Τα καλύτερα αστεία διά στόματος Nikki Glaser

Με καυστικό χιούμορ, ατάκες χωρίς φίλτρο και «στόχο» σχεδόν κάθε μεγάλο όνομα του Χόλιγουντ, η Nikki Glaser άνοιξε τις Χρυσές Σφαίρες με έναν εναρκτήριο μονόλογο που συζητήθηκε όσο λίγες στιγμές της 83ης τελετής
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια