Ο Eros Ramazzotti έγινε παππούς για πρώτη φορά

Ο Eros Ramazzotti έγινε παπούς Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Παππούς έγινε για πρώτη φορά ο Eros Ramazzotti καθώς η κόρη του, Aurora έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Aurora Ramazzotti με ανάρτησή της στο Instagram.

H κόρη του Eros Ramazzotti δημοσίευσε μία φωτογραφία πριν από λίγες μέρες, από το μαιευτήριο όπου δείχνει το χέρι του συντρόφου της Goffredo Cerza μαζί με το χέρι του νεογέννητου μωρού τους, Cesare.

Χθες το πρωί  κόρη του Eros Ramazzotti πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο. Η Aurora Ramazzotti είναι το μοναδικό παιδί του Eros Ramazzotti από τον γάμο του με την Michelle Hunziker, που διήρκησε από το 1998 μέχρι το 2009.

Με τη δεύτερη σύζυγό του, Marica Pellegrinelli, με την οποία ο Eros Ramazzotti χώρισε το 2019, απέκτησε δύο παιδιά, τη Rafaella Maria και τον Gabrio Tullio.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

It's Viral / Σοφία Καρβέλα: «17 χρόνια νηφάλια σήμερα» - Η εξομολόγηση για το αλκοόλ και τις ουσίες

«Ακόμη δεν είναι το πιο ασφαλές μέρος να βρίσκομαι, το κεφάλι μου, αλλά ό,τι κι αν γίνει δεν πιάνω ούτε ποτό ούτε ναρκωτικό» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση
LIFO NEWSROOM