Νατάσα Θεοδωρίδου: Χάκαραν τη σελίδα της στο Facebook, γέμισε με πορνογραφικό υλικό

Νατάσα Θεοδωρίδου: Χάκαραν τη σελίδα της στο Facebook, γέμισε με πορνογραφικό υλικό Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Θύμα χάκερ έπεσε η επίσημη σελίδα της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Facebook, κάτι που ανακοίνωσε η τραγουδίστρια μέσω του Instagram. 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει συχνή παρουσία στα social media. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες γίνονται διαδοχικές αναρτήσεις στην επίσημη σελίδα της στο Facebook οι οποίες έκαναν πολλούς ακολούθους της να υποψιαστούν πως έχει πέσει θύμα χάκερ, κάτι που επεσήμαναν στα σχόλια. 

Στα stories έχουν αναρτηθεί πολλές φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου, ενώ στη σελίδα γίνονται απανωτές αναδημοδιεύσεις αναρτήσεων της Κάιλι Κέλσι. Πρόκειται για τη σύζυγο του Τζέισον Κέλσι, παίκτη του NFL και αδελφού του Τράβις Κέλσι ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστός ακόμη και σε ανθρώπους που δεν ασχολούνται με το εν λόγω άθλημα, χάρις στη σχέση του με την Τέιλορ Σουίφτ

«Η επίσημη σελίδα της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Facebook έχει χακαριστεί. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας μέχρι να αποκτήσουμε ξανά πρόσβαση», ανέφερε το μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της τραγουδίστριας στο Instagram, ενημερώνοντας για το τι είχε συμβεί. 

Νατάσα Θεοδωρίδου: Χάκαραν τη σελίδα της στο Facebook, γέμισε με πορνογραφικό υλικό Facebook Twitter
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

It's Viral / «Φτάνει πια η βλακεία»: Για αυτό το τραγούδι έγραφαν πως Φοίβος και Βανδή είναι σατανιστές

Όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι, είχε βγει ένα περιοδικό που είχε πρωτοσέλιδο τον Φοίβο και τη Δέσποινα Βανδή, ισχυριζόμενο πως «εάν το βάλεις ανάποδα, είναι ύμνος στον σατανά»
THE LIFO TEAM