Η Ναταλία Δραγούμη, μιλώντας στην εκπομπή Rainbow Mermaids, αναφέρθηκε στη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στη σκοτεινή πλευρά τους, όπως αυτή εκδηλώνεται μέσα από αρνητικά σχόλια και περιστατικά διαδικτυακής παρενόχλησης.
Όπως σημείωσε, στο προσωπικό της προφίλ τα αρνητικά σχόλια είναι περιορισμένα, ωστόσο η εικόνα αλλάζει στα σχόλια ειδησεογραφικών ιστοσελίδων. «Εκεί νομίζω ότι οργιάζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενη, μάλιστα, σε σχόλια που είχε δει στο παρελθόν για τη Μαρινέλα, τόνισε ότι τη συγκλόνισε η σκληρότητα ορισμένων αντιδράσεων: «Δεν έχει καμία βάση, καμία λογική. Είναι αρρώστια όλο αυτό», σχολίασε, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να μπαίνει κανείς στη διαδικασία να διαβάζει τέτοιου είδους αναρτήσεις.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη σεξουαλική παρενόχληση που, όπως είπε, δέχεται μέσω προσωπικών μηνυμάτων. «Αυτό που αντιμετωπίζω συχνά είναι σεξουαλικά πεσίματα, μερικές φορές πολύ άσχημα. Μου στέλνουν και φωτογραφίες. Αυτό μου χαλάει τη διάθεση και σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να αποτελεί μορφή κακοποίησης», ανέφερε. Υπογράμμισε, τέλος, ότι άνθρωποι πιο ευάλωτοι και ευαίσθητοι δεν πρέπει να αποδίδουν αξία σε όσα γράφονται ανώνυμα στο διαδίκτυο: «Να μην τα παίρνουν ποτέ στα σοβαρά».
Η ηθοποιός έχει επιλέξει εδώ και χρόνια να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Είναι παντρεμένη επί 25 χρόνια με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κλειώ και τον Φίλιππο. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί στη μακρόχρονη σχέση της λέγοντας ότι «ο έρωτας αλλάζει μορφές με τον χρόνο, αλλά δεν χάνεται».