Μην αφήνετε τα παιδιά σας να παίζουν με δονητές

Μην αφήνετε τα παιδιά σας να παίζουν με δονητές Facebook Twitter
1

Η οργάνωση που ονομάζεται Evolve και είναι κατά της οπλοκατοχής, βρήκε έναν τρόπο να προωθήσει την κατάργηση της ένοπλης βίας με, χμμμ.. δονητές.

Χρησιμοποιώντας το ευρέως γνωστό γεγονός ότι τα παιδιά έχουν μηδενικό σεβασμό στην ιδιωτική ζωή των μεγάλων, το βίντεο δείχνει δύο μπόμπιρες να διακόπτουν τη συνομιλία των μαμάδων τους, παίζοντας πόλεμο με ερωτικά βοηθήματα.

«Αν το βρουν, θα παίξουν με αυτό», λέει ο αφηγητής. «Έτσι, κλειδώνετε πάντα τα όπλα σας».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο έλεγχος των όπλων έχει συνδεθεί με σεξουαλικά βοηθήματα. Το 2011, ένα κατάστημα sex shop στην Αλαμπάμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έδωσε την ευκαιρία στους πελάτες να διαπραγματεύονται τα όπλα τους για επιπλέον έκπτωση!

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Μπέζος: «Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή, είναι κάτι σαν τη mafia»

It's Viral / Γιάννης Μπέζος: «Όταν η οικογένεια γίνεται διαστροφή, είναι κάτι σαν τη mafia»

Ο ηθοποιός σε μία ενδιαφέρουσα και αιχμηρή συνέντευξη μίλησε για τις «οικογένειες Χίτλερ», τις «μαμάδες» που μπορούν να γίνουν «ό,τι χειρότερο υπάρχει» και άλλα επώδυνα και αντιδημοφιλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Τέλειος συνειρμός,είναι σχεδόν το ίδιο.Υπάρχει τέτοιος κίνδυνος που μπορεί η κυρία να μπερδέψει κανένα βράδυ τον δονητή με το καλάσνικοφ και να έχουμε δράματα εκεί που περιμέναμε αυτοικανοποιητικές εκρήξειςΜε έκανε πιο συνειδητοποιημένο,πάω τώρα να κλειδώσω το ούζι που έχω μέσα στο συρτάρι με τα σώβρακα.