ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μαρία Κορινθίου: Λένε στο διαδίκτυο ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά, έχω κάνει αγωγές

Η Μαρία Κορινθίου με λουλούδια Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Μαρία Κορινθίου δήλωσε ότι έχει στραφεί στη δικαιοσύνη, για αναρτήσεις στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται ότι πήρε φάρμακα για να χάσει κιλά. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια κιλών, αλλά και στις αγωγές που έχει κάνει αναφορικά με αυτό το θέμα. 

«Έχω χάσει πολλά κιλά, δεν λέω πόσα γιατί πάλι βγήκαν τώρα στο διαδίκτυο και λένε ότι πίνω κάτι πόσιμα και κάτι φάρμακα για να χάσω κιλά. Αυτό φυσικά και δεν ισχύει. Έχουμε πάει δικαστικώς, έχουμε κάνει αγωγές», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. 

«Είναι οι λεγόμενοι λογαριασμοί ghost. Τώρα ανοίξαμε την υπόθεση, θα τους βρούμε σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», συμπλήρωσε και εκτίμησε πως πρέπει να είναι άτομα από το εξωτερικό, που συνεργάζονται με κάποιους στην Ελλάδα. 

Στη συνέχεια η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την απόφασή της να πάει σε διατροφολόγο. «Αισθανόμουν γενικά ένα φορτίο, μια τοξικότητα πάνω μου, που ξεκινάει από την ψυχούλα. Λέω θα ανέβω στη ζυγαριά να ζυγιστώ, γιατί δεν ζυγιζόμουν. Και λέω, “Θεέ μου, τι έχεις κάνει στον εαυτό σου”. Πήγα σε διατροφολόγο», δήλωσε. 

«Τα πολλά κιλά τα έχασα σε 2,5 μήνες», σημείωσε και συμπλήρωσε πως ήταν τόσο συγκεντρωμένη, που δεν δυσκολεύτηκε με τη διατροφή που ακολουθούσε. «Ήμουν στρατιώτης, τόσο συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη στο να τα χάσω, γιατί σοκαρίστηκα μόλις είδα τη ζυγαριά», πρόσθεσε. 
 

It's Viral
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ