Η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά της Google, λόγω αναφορών στην ηλικία της, σημειώνοντας ότι αυτό την εκθέτει και της έχει κοστίσει. 

 

«Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη Google να λέει, βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Μικροδείχνω- νομίζω τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω- και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια», δήλωσε αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha. 

 

Ερωτηθείσα για παλιότερη δήλωσή της, πως θα κάνει μήνυση στη Google για το θέμα της ηλικίας της, απάντησε: 

 

«Είμαι γενικώς αμελής. Θα την κάνω όμως Με εξέθεσε. Γιατί όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Να την αφαιρέσω, να μην υπάρχει καν, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει», είπε αναφερόμενη στην ηλικία της. «Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι “η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο”», συμπλήρωσε. 

 

Στην ίδια συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε ότι ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της, η οποία θα γίνει σίριαλ. Σημείωσε ότι η ίδια θα υποδυθεί τον εαυτό της σε ηλικία από 50 ετών. «Το πριν είναι το δύσκολο, ποια θα κάνει τη μικρή Μαρία. Πρέπει να είναι μία που θα μου μοιάζει», πρόσθεσε.