Κακοκαιρία: Κεραυνός πάνω από τον Ναό της Αναστάσεως στη Σύρο

Κακοκαιρία: Κεραυνός πάνω από τον Ναό της Αναστάσεως στη Σύρο Facebook Twitter
Φωτ: meteo / Μανώλης Μαρκουλής
0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που πλήττει τις Κυκλάδες με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και το χαλάζι.

Στην Πάρο τις τελευταίες ώρες σημειώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, δρόμοι κυρίως στην περιοχή της Νάουσας αλλά και στις Κολυμπήθρες να έχουν πλημμυρίσει κατεβάζοντας μάλιστα φερτά υλικά και παρασύροντας παρκαρισμένα οχήματα.

Στην Μύκονο απαγορεύτηκε η μετακίνηση με οχήματα στο οδικό δίκτυο λόγω εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων.

Σοβαρά προβλήματα προέκυψαν και στη Σύρο εξαιτίας της ισχυρής καταιγίδας, η οποία συνοδεύτηκε από κεραυνούς και έντονη χαλαζόπτωση. Η σφοδρότητα των φαινομένων είχε ως αποτέλεσμα οι δρόμοι να πλημμυρίσουν, δημιουργώντας δυσκολίες στις μετακινήσεις. Στο επίσημο λογαριασμό του meteo στα social media δημοσιεύθηκε μια εντυπωσιακή φωτογραφία κεραυνού πάνω από από τον Ναό της Αναστάσεως.


Όπως φαίνεται και στο βίντεο του cyclades24, το νερό κάλυψε μεγάλες επιφάνειες, δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

It's Viral / «Φτάνει πια η βλακεία»: Για αυτό το τραγούδι έγραφαν πως Φοίβος και Βανδή είναι σατανιστές

Όταν κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο τραγούδι, είχε βγει ένα περιοδικό που είχε πρωτοσέλιδο τον Φοίβο και τη Δέσποινα Βανδή, ισχυριζόμενο πως «εάν το βάλεις ανάποδα, είναι ύμνος στον σατανά»
THE LIFO TEAM