Ένταση προκάλεσε η ερμηνεία του Ιωάννη Μελισσανίδη στη σκηνή του J2Us με τον Σταμάτη Φασουλή να εκφράζει έντονα την αντίθεσή του.

 

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης και η Μελίνα Μακρή κλήθηκαν να ερμηνεύσουν το κομμάτι «Ξενύχτησα στην πόρτα σου» ωστόσο όταν έφτασε η ώρα των κριτών η Δέσποινα Βανδή είχε τις αντιρρήσεις της για την ερμηνεία του κομματιού.

 

 «Η σωματοποίηση στο τραγούδι ήταν κάτι που εγώ θα το πήγαινα διαφορετικά» είπε η Βανδή στον Μελισσανίδη σχολιάζοντας το στήσιμο και την ερμηνεία του.

 

«Δεν καταλάβαινα στο στήσιμο σου που πάει, αν πας να το χορέψεις και στο τέλος είδα πως το έκανες αυτό. Έβλεπα δύο ανθρώπους πάνω στη σκηνή με εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Η Μελίνα ήταν στο τραγούδι έτσι ακριβώς όπως το αντιλαμβανόταν, εσύ χαμογελούσες και γω αισθανόμουν πως σε αυτό το κομμάτι δεν χωράει χαμόγελο».

 

«Εκεί που το ένιωσα το έκανα, Δέσποινα» απάντησε ο Ιωάννης Μελισσανίδης υπερασπιζόμενος την εμφάνισή του.

 

Και συνέχισε «Εκεί που πέταξα κάτω το σακάκι ήταν σαν να πατάω κάτω τον θάνατο ή το πόδι που χτυπούσα κάτω έβγαινε από την καρδιά μου σαν να χτυπάς κάτω τον θάνατο. Είναι πολύ εύστοχο αυτό που λες Δέσποινα αλλά και στον θάνατο χαμογελάμε. Δηλαδή όταν πας στον θάνατο και δεν φοβάσαι, χαμογελάς στον θάνατο. Αυτό είχα στο μυαλό μου Δέσποινα. Στον θάνατο χαμογελάς και του λες «έλα, όποτε θες έλα, εδώ είμαι». Εγώ έτσι το ένιωσα και έτσι το έβγαλα. Δεν χαμογελούσα γιατί είχα την διάθεση τραλαλά τραλαλό».

 

Η απάντησή του προκάλεσε την παρέμβαση του Σταμάτη Φασουλή ο οποίος έσπευσε να τον διακόψει. «Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό με τον θάνατο. Πώς σας έχει έρθει όλο αυτό με τον θάνατο; Παιδιά τι λέτε; Τι βλακείες είναι αυτές; Το τραγούδι λέει, «ξενύχτησα στην πόρτα σου και σιγοτραγουδώ» γιατί εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση είναι εδώ. Δηλαδή στον έρωτα σου» είπε ο σκηνοθέτης.

 

Παρόλα αυτά ο Σταμάτης Φασουλής βαθμολόγησε το ζευγάρι με 9.