ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

Ηλίας Μαμαλάκης για την πρώτη σύζυγό του: «Υπέφερε τόσο πολύ που ήταν μία λύτρωση ο θάνατος για αυτή, ησύχασε»

Ηλίας Μαμαλάκης για την πρώτη σύζυγό του: «Υπέφερε τόσο πολύ που ήταν μία λύτρωση ο θάνατος για αυτή, ησύχασε» Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

«To 1996, όταν έκανα εγώ την πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση στην κρατική τηλεόραση, η γυναίκα μου διαγνώστηκε με καρκίνο και περάσαμε 14 χρόνια πολύ δύσκολα» είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξή του.

«Στα επαγγελματικά τα κατάφερα πάρα πολύ, αλλά τα προσωπικά με ενδιαφέρουν πιο πολύ», παραδέχθηκε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξή του στο AstraTv.

Για τη μοναξιά και τον θάνατο της συζύγου του Στέλλα, ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε ότι «Υπέφερε τόσο πολύ που ήταν μία λύτρωση για αυτή, ησύχασε. Και μπορώ να σου πω ότι εκεί βίωσα μοναξιά. Γιατί ήταν ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που ήμουν ολομόναχος. Με έπαιρνε ο αδελφός μου, ο αδελφός της, οι φίλοι μου και με έβγαζαν έξω για να περάσει η ώρα μου και μετά γύριζα σπίτι».

«Το 2010 που έγιναν όλα αυτά δεν ήταν ακόμα το Facebook τόσο διαδεδομένο. Έμπαινα στο σπίτι, έβαζα την τηλεόραση, άναβα το φως του διαδρόμου και ξενυχτούσα εκεί όλη νύχτα. Δεν έβλεπα τηλεόραση, τα μουρμουρητά άκουγα, και κάθε τρεις και λίγο κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα και ο χρόνος είναι ο πιο μεγάλος γιατρός. Γιατί μετά τη σκέφτεσαι κάθε ώρα, μετά κάθε μέρα και αραιώνει αυτό» πρόσθεσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ηλίας Μαμαλάκης για Masterchef: «Έχει μία επαναληπτικότητα»

«Τους άρεσε πολύ το shape μου, που ήμουν χοντρός, με μαλλιά, το μουστάκι μου. Και είπαν αυτό το καρτούν κάνει» λέει για την πορεία του στην τηλεόραση.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε και για το MasterChef. «Έχει απομείνει ένα reality μαγειρικής, το MasterChef. Είναι η 7η -8η χρονιά. Έχει μία επαναληπτικότητα, ακόμη και οι ερωτήσεις των κριτών είναι ίδιες. Έρχεται το φαγητό, το δοκιμάζει...Τις ξέρω απ’ έξω, αυτό το βρίσκω λίγο κουραστικό. Πέρυσι το παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, φέτος χαλαρά» είπε για το Masterchef.

«Έκανα συμμετοχή guest πέρυσι. Όταν όμως μία συνταγή δουλεύει πολύ καλά, δεν έχεις λόγο να τους αλλάξεις. Αυτά τα τρία παιδιά (οι κριτές) είναι μια χαρά παιδιά, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο, έχουν μία οικειότητα και έχουν γίνει φίλοι, δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να τους αλλάξεις», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

 

Η γνωριμία του Ηλία Μαμαλάκη με την νέα του σύζυγο

 

Για τη γνωριμία με την νέα του σύζυγο, τη Ντορίτα ο Ηλίας Μαμαλάκης είπε ότι «Ήταν εντελώς τυχαίο το γεγονός. Πήγα στην τράπεζα της Στέλλας για να τακτοποιήσω κάτι πράγματα και έλειπε ο άνθρωπος που εξυπηρετούσε τη Στέλλα και ήταν η Ντορίτα στη θέση του. Εκεί γνωριστήκαμε αυτό κράτησε μία πολύ απαλή γνωριμία, κάποιες εβδομάδες.

»Μετά κάναμε φιλανθρωπική εκδήλωση στον ΑΝΤ1 με φωτογραφίες φαγητών μισοφαγωμένων, και δώσαμε τα έσοδα νομίζω στους Γιατρούς του Κόσμου και της έδωσα μία πρόσκληση και ήρθε. Την πήρα τηλέφωνο μετά από καμιά δυο μέρες και της είπα θέλεις να πιούμε έναν καφέ, να φάμε ένα φαγητό, και αρχίσαμε να έχουμε μία επαφή, τη στενέψαμε και το 2012 παντρευτήκαμε».

Μαμαλάκης:  «Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εκπομπή οι δυο μας»

«Της αναγνωρίζω ότι ήταν η Νο. 1 πρωτοπόρος που δίδαξε τις νέες νοικοκυρές πώς να μαγειρεύουν και να κάνουν γλυκά. Κανένας δεν μπορεί να της πάρει αυτόν τον τίτλο» είπε για την Βέφα Αλεξιάδου.

«Ο ένας παρακολουθεί τον άλλον στο Facebook. Θεωρώ ότι έβαλε ένα ωραίο πετραδάκι στο θέμα της ελληνικής γαστρονομίας. Πολλοί την χλευάσανε κακώς κατά τη γνώμη μου. Έχουμε πολλούς να χλευάσουμε και δεν το κάνουμε. Τη Βέφα που δεν έπρεπε τη χλευάσουν» είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να κάνουν μαζί μία εκπομπή, είπε πως «Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εκπομπή οι δυο μας. Είμαστε ισχυρές προσωπικότητες και εγώ έχω μία έμφυτη υποχωρητικότητα στους ανθρώπους. Δηλαδή αν εγώ σε ένα φαγητό θέλω να βάλω κοκκινοπίπερο και η Βέφα μου πει όχι δεν θα βάλεις, θα καταπιεστώ.

»Επομένως δεν θέλω να καταπιεστώ. Και θα έρθει η σύγκρουση. Να 'ρθει να κάνει το φαγάκι της όπως νομίζει και να κάνω κι εγώ το δικό μου και να μείνουμε φίλοι όπως είμαστε» είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

It's Viral
0

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

It's Viral / Μαίρη Συνατσάκη για Λύτρα και Κουτσελίνη: «Είμαστε με το θύμα, δεν μας νοιάζει η καριέρα και το συναίσθημα κανενός θύτη»

«Έχω ακούσει και από άλλους ανθρώπους της τηλεόρασης αυτές τις μέρες πράγματα που έχουν ένα αλλά και θα ήθελα να μην υπάρχει κανένα "αλλά"» ανέφερε
THE LIFO TEAM