Εκτός της εκπομπής «Σήμερα» και του ΣΚΑΪ βρίσκεται η Ντόρα Κουτροκόη.

 

Η παρουσιάστρια σχολίασε, μέσω του Happy Day, τον τερματισμό της συνεργασίας με την εκπομπή και το κανάλι του Φαλήρου, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση αυτή την ξάφνιασε, καθώς δεν υπήρξε κάποια σύσταση ή σύσκεψη που να την προϊδεάσει για την απόφαση.

 

«Την περασμένη Παρασκευή έμαθα ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε γιατί τους 2-3 μήνες της συνεργασίας δεν υπήρξαν ζητήματα. Το μόνο που υπήρξε ήταν στην αρχή όταν ξεκίνησε η εκπομπή από τις πρώτες κιόλας δύο μέρες μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στο σύνολο της εκπομπής, κάτι το οποίο επίσης με ξάφνιασε. Παρόλο αυτά ήταν απόφαση του σταθμού την οποία ακολούθησα.

 

Και ξαφνικά κύλησε αυτό το δίμηνο και μου ανακοινώθηκε την Παρασκευή από τη διοίκηση του σταθμού ότι σταματάω. Για ποιο λόγο ήταν η ερώτησή μου, δεν μπορώ να πω ότι έχω πάρει σαφή απάντηση. Δεν μας βγήκε αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας ίσως.

 

Δεν υπήρξε ούτε σύσταση ούτε σύσκεψη ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί η εκπομπή πάει πολύ καλά, έχει πετύχει τους στόχους της που έχει σε επίπεδο τηλεθέασης, οπότε δεν υπήρξε ούτε σύσταση, ούτε υπήρξαν ζητήματα συμπεριφοράς και σχέσης μεταξύ των παρουσιαστών, ούτε με την αρχισυνταξία της εκπομπής και σαφώς ούτε με την διοίκηση. Οπότε δεν μου είχε γίνει κάποια παρατήρηση, απευθείας πήγαμε στο ψητό που λένε», είπε η Ντόρα Κουτροκόη.

 

Ντόρα Κουτροκόη: Θεωρώ ότι δεν τιμά Οικονόμου-Παυλόπουλο το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση

 

Ερωτηθείσα για τη σχέση της με τους συμπαρουσιαστές της, η Ντόρα Κουτροκόη απάντησε: «Η σχέση μου με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι άριστη. Η αλήθεια είναι ότι ξαφνιάστηκα που δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα και από τους δύο. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στην δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος, θεωρώ ότι δεν τιμά ούτε εκείνους το γεγονός ότι λαμβάνεται ερήμην τους μια τέτοια απόφαση.

 

Σήμερα το απόγευμα μου (σ.σ. οι δηλώσεις έγιναν την Πέμπτη) ανακοινώθηκε ότι αύριο δεν θα είμαι στην εκπομπή για ποιο λόγο δεν ξέρω ο νοών νοείτω μάλλον. Δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάτι λάθος, ούτε ως προς το κανάλι ούτε ως προς τους συναδέλφους μου. Θεωρώ ότι η στάση δεν ήταν το ίδιο έντιμη απέναντί μου».

 

Βίντεο: Οι δηλώσεις της Ντόρας Κουτροκόη

 

Να σημειωθεί ότι Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος ανακοίνωσαν, σήμερα το πρωί, το τέλος της συνεργασίας τους με την Ντόρα Κουτροκόη.