Η Μαριάννα Καλλέργη μιλάει για το Survivor, τις κλίκες στο νησί και κάνει λόγο για κλοπές

Η Μαριάννα Καλλέργη μιλάει για το Survivor, τις κλίκες στο νησί και κάνει λόγο για κλοπές Facebook Twitter
1

Το Survivor συνεχίζεται και έχει καταφέρει να καθηλώσει μεγάλο κοινό κάθε βράδυ. Οι πρώτες αποχωρήσεις έχουν ήδη γίνει και μαζί τους έχουν αρχίσει και οι πρώτες δηλώσεις/ τηλεοπτικές εμφανίσεις παιχτών.

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε σήμερα η Μαριάννα Καλλέργη. 

Καλεσμένη στην εκπομπή Rodeo του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναϊδος Νέγκα, η πρωταθλήτρια του Muay Thai που αποχώρησε πρώτη από το παιχνίδι, μίλησε για όσα δεν έχουν δείξει οι κάμερες.

Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για κλίκες, αλλά και για κλοπές ενώ εκτίμησε πως ο επόμενος που θα φύγει από το νησί θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Πιστεύω ότι ο επόμενος που θα φύγει θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Υπήρχε και σε εμάς κλίκα. Όταν εγώ αρρώστησα δεν γινόταν τέσσερα άτομα να λένε το ίδιο ποίημα. Η Ειρήνη με τη Σόφη και ο Χανταμπάκης με τον Χούτο. Όταν αρρώστησα κάποιοι ήρθαν κοντά μου, κάποιοι άλλοι μην την... είδατε Μαριάννα. Το τελευταίο βράδυ έχω πάει να μιλήσω με την παραγωγή μήπως και πάω στο νοσοκομείο και γυρνάω να πάω στο σπιτάκι και βλέπω τα πράγματα μου τα έχουν βάλει στην άκρη. Το είχε κάνει ο Λάμπρος. Του λέω γιατί μου τράβηξες τα πράγματα, ενώ λείπω; Γιατί έχουν δημιουργηθεί σκηνικά που λέμε δεν τραβάμε, δεν αγγίζουμε τις τσάντες, γιατί έχουν πάρει ξυραφάκια, έχουν λείψει κάποια πράγματα, ναι είχαμε και κλοπές», είπε η Μαριάννα Καλλέργη.

Με πληροφορίες από zappit.gr

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια